Вратар е първото ново попълнение на Юнайтед за 2023 година

15:52
Вратар е първото ново попълнение на Юнайтед за 2023 година

Манчестър Юнайтед привлече Джак Бътланд, потвърдиха официално от клуба. Вратарят пристига от Кристъл Палас под наем до края на юни без опция за откупуването му. “Червените дяволи” бяха принудени да вземат нов страж, след като от Нюкасъл решиха да отзоват Мартин Дубравка отново на “Сейнт Джеймсис Парк”. 29-годишният Бътланд има 87 мача в Премиър лийг и 9 за националния тим на Англия. 

“Това е невероятен клуб и такъв, който съм горд да представлявам. Гледам към бъдещето и възмозността да работя с тази невероятна група от вратари, които се подкрепят всеки ден, за да създадат най-добрата среда за подготовка. Изправял съм се срещу Давид Де Хеа и съм бил в националния тим заедно с Том Хийтън. И двамата са вратари от най-висока класа и ще се насладя на възможността да подкрепям съотборниците си, но и да се състезаваме по между си. Този отбор може да постигне много до края на сезона и съм много развълнуван да бъда част от това,” заяви Бътланд.

Мениджърът на "червените дяволи" иска да привлече и нов играч в офанзивен план, но поне за момента не е ясно колко пари са готови да отделят от "Олд Трафорд", след като през лятото бяха похарчени над 220 милиона за нови футболисти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация