Роналдо тренира на базата на Реал

17:53
Роналдо тренира на базата на Реал

Петкратният носител на "Златната топка" Кристиано Роналдо не смята да се отдава на почивка след участието си на Световното първенство в Катар. Само четири дни след отпадането на Португалия от Мондиала голямата звезда на "мореплавателите" отново тренира. И то на място, което бе негов дом в продължение на девет години.

Испанските медии информират, че Кристиано тази сутрин е провел тренировка на клубната база на Реал Мадрид "Валдебебас". Роналдо е получил разрешение за това от клубното ръководство, като той е тренирал индивидуално на различен терен от този, на който Карло Анчелоти е провеждал днешното занимание на играчите от първия състав на "белите".

Присъствието на Роналдо е било изненада за мнозина, но то няма нищо общо нито със завръщане в Реал, нито с евентуален трансфер в Атлетико, за какъвто се спекулираше също преди време. Бившият играч на Манчестър Юнайтед просто иска да бъде в перфектна форма за новия си клуб, към който трябва да се присъедини пред януари. Все още обаче никой не е знае кой ще е той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация