Левандовски поднесе своите извинения на полския народ

23:59
Левандовски поднесе своите извинения на полския народ

Голмайсторът на Полша Роберт Левандовски е много разочарован от пропуска си от бялата точка срещу Мексико (0:0). Нападателят все още няма гол на Световно първенство, а отборът му не успя да стартира с победа на Мондиал 2022. След двубоя Левандовски се извини на поляците и обеща да се реваншира в следващите мачове. 

“Получи се равностоен двубой. Много е жалко, че не успях да отбележа дузпата. Болно ми е, но вече трябва да мислим за следващия мач. Както видяхте, смених начина си на изпълнение на дузпи. Потърсих ъгъла, но не се получи. Тъжен съм, но задачата ни като отбор е да вземем точки в следващия мач”, сподели Левандовски. 

“Много работим над играта си в защита. Това видимо затруднява съперниците ни. Понякога не ни достигат сили, вяра в себе си или просто не взимаме най-доброто решение в конкретния момент. Ще анализираме мача и ще си извадим поука”, добави звездата на поляците. 

“По-късно той се извини на сънародниците си с пост в социалните мрежи. 

“Играхме умно и трябваше да победим. Затова ми е още по-трудно да приема пропуска си. Простете ми и благодаря на всички за подкрепата. Продължаваме да се борим за класиране в следващата фаза”, написа Лева.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация