Ново предизвикателство за Анчелоти: свински грип

17:34
Ново предизвикателство за Анчелоти: свински грип
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти може би се е сблъсквал с доста трудни ситуации в своята кариера на треньор, но със сигурност не е очаквал подобно предизвикателство, наречено свински грип.

Неговите момчета вече се изправиха пред реалната заплаха да се заразят с опасния вирус, след като стана ясно, че трима от играчите на Блекбърн са със свински грип. През уикенда лондонският клуб изигра мач от английската Висша лига срещу "синьо-белите", но до този момент няма информация някой от щаба на Челси да е пипнал коварната болест.

Силата на грипа обаче набира скорост по английските терени. Малко преди днешния сблъсък на Челси и Болтън в Карлинг Къп, стана ясно, че четирима футболисти от тима на Гари Мегсън също имат симптоми на свинския грип. Точно срещу Хелуин, "сините от Лондон" отново ще се изправят срещу Болтън, но в мач от Премиършип. Италианският им наставник обаче е спокоен. Той призова играчите си да мислят само за резултатите на терена: "Грипът не е само на терена, той е навсякъде, но ние трябва да мислим най-вече за играта."

Анчелоти сподели още, че знае много добре как да се справи в случай, че инфекцията проникне в тима му: "Знам точно как да се боря с грипа. Не според лекарските предписания, а с бабини рецепти – топло мляко или червено вино."

Междувременно здравната асоциация на Острова предупреди футболистите да не плюят по терените, но не само защото са модели за подражание сред децата, но и поради големия риск от предаване на инфекцията чрез слюнката.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

boateng
28.10.2009 18:49

Малеееее Светле прави са момчетата само заради теб жече ще влизам тук *wink*

bianc0ner0
28.10.2009 18:46

Светла само заради теб ще влизам в този саит *party* *thumb_up* Много си хубава :*:*

carterMVP
28.10.2009 17:44

Светла Иванова , Много си готина *thumb_up* *beer*