Тен Хааг за Роналдо: Казах му, че ще има последствия

17:50
Тен Хааг за Роналдо: Казах му, че ще има последствия

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг потвърди, че Кристиано Роналдо е отказал да влезе като смяна по време на двубоя срещу Тотнъм в сряда. Наставникът намекна, че не е доволен от поведението на португалеца, който напусна терена малко преди края на мача, и това е причината той да не тренира с отбора.

“Ако питате какво сме говорили, това е между Кристиано и мен. Изявлението е ясно. Той остава основен играч за нас. Аз съм мениджърът, аз съм отговорен за културата тук. Трябва да поставям стандарти и ценности и да гледам за спазването им”, заяви Тен Хаг.

“След Райо Валекано му казах, че това е неприемливо, не само за него, но за всеки. Това е вторият път, има последствия. Той ще пропусне утрешния мач. Това е загуба за отбора, но е важно за поведението и манталитета на групата. Сега трябва да концентрираме върху Челси”, допълни той. През лятото срещу Райо Валекано в първата контрола, в която игра, Кристиано отново напусна стадиона преди края на мача и Тен Хаг остана недоволен от поведението му.

Попитан дали Роналдо е отказал да влезе срещу Тотнъм, специалистът отговор: “Да”. Нидерландецът обясни, че Кристиано е пратен да тренира далеч от първия отбор, за да: “има време за размисъл”. “В началото на сезона казах, че следващия път ще има последствия. Футболът е отборен спорт и трябва да спазваш определени стандарти”, допълни той.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация