Кристиано: Винаги съм се опитвал да давам пример на по-младите, но...

07:52
Кристиано: Винаги съм се опитвал да давам пример на по-младите, но...

Кристиано Роналдо излезе с отговор в социалните медии, след като беше изваден от състава на Манчестър Юнайтед за мача с Челси през уикенда. Португалецът беше санкциониран, след като си тръна в 89-ата минута при победата над Тотнъм в сряда. По-късно се появи информация, че той е отказал да се включи в игра, когато е бил помолен, и че има лоши отношения с някои от щаба на мениджъра Ерик тен Хаг.


Въпреки това, 37-годишният Кристиано публикува емоционален пост в профила си социалната мрежа „Instagram“, заявявайки, че се опитва да се отнася с уважение към колегите, противниците и треньорите, но добави, че „понякога във важните моменти емоциите ни надделяват“.


Нападателят не спомена конкретно решението на клуба да го извади от състава на първия отбор за мача през уикенда.


Ето какво написа Кристиано в профила си в „Instagram“:


Както винаги съм правил през цялата си кариера, опитвам се да живея и играя с уважение към моите колеги, моите противници и моите треньори. Това не се е променило. Не съм се променил. Аз съм същият човек и същият професионалист, който бях през последните 20 години, играейки елитен футбол, и уважението винаги е играло много важна роля в моя процес на вземане на решения.


Започнах много млад, примерите на по-възрастните и най-опитните играчи винаги са били много важни за мен. Затова винаги съм се опитвал да давам пример на младите, които израснаха във всички отбори, които съм представлявал. За съжаление това не винаги е възможно и понякога във важните моменти емоциите ни надделяват.


В момента просто чувствам, че трябва да продължа да работя здраво в Карингтън, да подкрепям моите съотборници и да съм готов за всичко във всеки даден мач. Поддаването на натиска не е опция. Никога не е било. Това е Манчестър Юнайтед и трябва да устоим обединени. Скоро отново ще бъдем заедно.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация