Пуснаха под гаранция Грийнууд

17:07
Пуснаха под гаранция Грийнууд

Прословутият футболист на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд беше освободен под гаранция, предаде “Би Би Си”. Преди четири дни той беше задържан по обвинение, че е нарушил условията на мярката си, с която преди време беше пуснат на свобода под гаранция, докато срещу него тече дело. Нападателят в обвинен в опит за изнасилване, нанасяне на телесни повреди и контролиращо и принуждаващо поведение. Обект на всички тези действия футболиста е бившата му приятелка.

Предполага се, че предполагаемите деяния са били извършени в периода между 1 декември 2018-а и 15 октомври 2022-а.

Делото срещу него продължава, а преди дни той се яви за поредно изслушване.

Според сегашното условие за пускането му под гаранция Грийнууд се задължава да не влиза в контакт със свидетели, в това число и с бившата си приятелка, както и да живее в дома си в манчестърския район Боудън.

Нападателят на Манчестър Юнайтед бе арестуват през януари, след което прекара три дни в ареста преди да бъде освободен под гаранция. Оттогава нападателят чака да научи своята съдба. Той бе отстранен от “червените дяволи” от тренировки, както и също така му е забранено да посещава клубната база. Независимо от това клубът продължава да изплаща заплатата му в размер на 75 хиляди паунда на седмица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация