Ще има нов мач между Мейуедър и Макгрегър

23:10
Ще има нов мач между Мейуедър и Макгрегър

Боксовата легенда Флойд Мейуедър и ММА звездата Конър Макгрегър преговарят за втори сблъсък помежду им през 2023 година. Това обяви самият бивш професионален боксьор, който през 2017-а надви съперника си с ТКО в 10-ия рунд.

“Не се стремя към битки, в които може да бъда наранен. Така че нямам нищо против да се изправя срещу някой като Конър Макгрегър или ютюбърите. Но нищо опасно, при което да получа сериозни поражения”, коментира провокативно Мейуедър, цитиран от “Дейли Мейл”.

“Все още не сме решили дали ще става въпрос за демонстративен двубой с Макгрегър или за истински. Аз лично предпочитам да е демо мач. 

Сега първо ми предстои срещата с Микуру Асакура, след това имам още един демонстративен двубой в Дубай през ноември и догодина ще е с Конър”, обясни Мейуедър.

Именно през 2017-а срещу ММА звездата Флойд постигна 50-ия си успех в 50-ия професионален боксов мач, а оттогава се отдаде на демо сблъсъци с Теншин Насукава и Логан Пол. Асакура също е популярен инфлуенсър в Япония.

Макгрегър пък записа три загуби в четирите си мача в октагона на UFC от битката с Мейуедър насам, а все още не е ясно кога ще направи завръщане в ММА, след като си счупи крака в трилогията с Дъстин Порие.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация