Мейуедър се връща на ринга за бой с Макгрегър

15:34
Мейуедър се връща на ринга за бой с Макгрегър

Световният шампион в пет категории американският боксьор Флойд Мейуедър-младши заяви, че се връща на ринга за бой срещу ирландския шампион в смесени бойни изкуства Конър Макгрегър. Мейуедър подчерта, че не го интересува финансовата страна и е готов да се бие още през юни.

 

Американецът обвини Макгрегър за публичните му твърдения, че иска да се бие, а всъщност протака преговорите за боя. В началото на март Мейуедър обеща да подпише договор и да го изпрати на Макгрегър, който да направи същото и да се срещнат на ринга.

 

Идеята за супермача между двамата велики бойци се обсъжда отдавна, но по различни причини страните не могат да се договорят за разпределението на хонорарите. 39-годишният Мейуедър предлага 15 милиона долара на ирландеца, плюс процент от платените предавания, но Макгрегър отказа и поиска 100 милиона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Garrincha
12.03.2017 20:28

Ами, да - по около 100 милиона за всеки е добре ... иначе, Мейуедър (Мъни) " финансовата страна въобще не го итересува" !!! *lol* *lol* *lol*

Bitten
12.03.2017 17:04

Въобще не ми дреме кой колко пари заслужава и кой колко в крайна сметка ще вземе. Искам да го гледам тоя бой. Ако ще и по 300 милиона да им дадат пак ще е на печалба промоутъра, така че стига с циганенето и да правят вече спектакъла.