Валентич остава треньор на Ботев Пловдив

08:57
Валентич остава треньор на Ботев Пловдив

Ръководството на Ботев (Пловдив) е взело решение да гласува доверие на треньора Азрудин Валентич и той ще остане начело на “канарчетата”, научи Sportal.bg. Въпреки слабия старт на сезона, негово отстраняване не стои на дневен ред.

Ботев започна изключително незадоволително кампанията, след като записа три загуби в първите три кръга на efbet Лига, а в Лигата на конференциите записа нулево равенство с АПОЕЛ (Никозия). След края на последния мач на “канарчетата”, загубен у дома от Арда (Кърджали), феновете на отбора започнаха да скандират “Оставка”, което веднага повдигна въпроса дали Валентич ще продължи да бъде треньор. В интервюто след двубоя босненецът призна, че е готов да напусне, ако това ще е от полза на тима, но по всичко изглежда това няма да се случи и той ще остане на “Коматево”.

Само след няколко дни, на 28 юли, на Валентич и Ботев им предстои ново сериозно предизвикателство в реванша срещу АПОЕЛ, този път на кипърска земя. Евентуално лошо представяне срещу тима от Никозия със сигурност няма да се понрави на феновете, които имаха високи очаквания след силния завършек на предишния сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация