Ники Михайлов: Надявам се да отидем в добро настроение в Солун

00:18
Ники Михайлов: Надявам се да отидем в добро настроение в Солун

Вратарят на Левски Николай Михайлов даде мнението си след разгромната победа на своя тим над Спартак Варна. “Сините” се наложиха с 5:0, а Михайлов говори и за предстоящия мач с ПАОК от Лигата на коференциите.

“За нас беше задължителна победата. След стартирането на новия сезон не започнахме добре и вкъщи трябваше да направим добър резултат. Мисля, че успяхме. Беше въпрос на време докато падне първия, а след това и втория гол. Спартак направи всичко възможно да ни направи резултата труден, но нашата класа си каза думата. Сега се готвим за мача срещу ПАОК, защото това са различни класи. Виждате какви футболисти купуват те. Още преди месец казах, че трябва да сме перфектни в атака и в защита. Това са две различни реалности и ние трябва да влезем максимално добре в нея.

Виждате им трансферите, сериозен клуб. Клуб, който всяка година е в Европа, който се бори в гръцката лига за шампионски титли, купи и тн. Надявам се да направим добър резултат в София и да отидем с добро настроение в Солун. Тежка ни е програмата, така че сме се заловили за работа.

Ние изтеглихме възможно най-тежкия жребий. Ще се опитаме да си сравним часовниците и дай Боже да сме близо до истината, защото бяхме изпаднали в една еуфория преди години с АЕК и тогава за два мача ни вкараха 7 гола. Здраво стъпули сме на земята, имаме и нов футболист - десния краен бранител, който тепърва ще се интегрира. Надявам се да имаме шанс и късмет и с нашите фенове да направим добър резултат в София.

Надявам се всеки мач да нямам работа, дай Боже. Подготвям се през цялата седмица и искам да помагам с командване, позициониране, игра с кръка. Стоим високо, естествено, че ще има и такива мачове, за мен беше една спокойна вечер. Радвам се за момчетата, за фновете и пак казвам, че няма да е всяка вечер така. Трябва да извличаме както позитивните неща, така и с негативните.

На мен Филип не си позволява да бие такива дузпи. Ние не тренираме чак толкова много дузпи. Доколкото разбрах той се познава с момчето на Спартак (Варна). Даже не го видях тогава, сега я видях в съблекалнята и го поздравих. Работим, развиваме се и се надявам да имаме повече поводи за радост”, заяви капитанът на “сините”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация