Филип Кръстев: Надявам се да вземем една добра преднина преди реванша с ПАОК

23:53
Филип Кръстев: Надявам се да вземем една добра преднина преди реванша с ПАОК

Халфът на Левски Филип Кръстев вкара два гола при победата на “сините” с 5:0 над Спартак Варна. След срещата полузащитникът отличи добрата игра на целия отбор и демонстрира самочувствие, показвайки, че българският гранд не се притеснява от предстоящия мач срещу ПАОК в ЛК.

“Беше хубаво да се завърнем с победа след лошия старт. Вкарахме доста голове, движихме се динамично. Поправихме грешката от първия кръг и записахме хубава победа.Тренирам такива дузпи от доста време. Вратарят на Черно море Дичевски ме познава от доста години, реших да пробвам по този начин. Радвам се, че се хвърли в ъгъла и тя влезе.

През второто полувреме Спартак изнемогваше и се отвориха повече пространства. Днес се справихме на доста добро ниво. Затова второто полувреме ни се откриха много шансове и вкарахме 5 гола.

Откакто спечелихме финала за Купата очакваме мачовете в Европа. С ПАОК ще стане хубаво дерби, битка на терена. Надявам се да спечелим първия мач, да вземем една добра преднина преди реванша”, пожела си Кръстев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация