Мъри: ПАОК няма да бъде на нивото на Спартак Варна

23:57
Мъри: ПАОК няма да бъде на нивото на Спартак Варна

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов остана доволен след категоричната победа с 5:0 над Спартак Варна от втория кръг на efbet Лига. Наставникът на "сините" не се заблуждава от изразителния резултат и заяви, че има какво да се подобри още преди мачовете с ПАОК.

Той изрази надежда, че проблемът със завършващия удар ще бъде решен и загатна, че новото попълнение Жереми Петрис може да започне от първата минута срещу гръцкия гранд в Лигата на конференциите.

"Имахме превъзходство през целия мач. Победата беше заслужена. През първото полувреме имахме проблеми със завършващия удар и пропуснахме доста ситуации. Имаше динамика в топката и имахме нужната агресия. Добър мач за нашия отбор", започна Мъри. 

"След втория гол противникът се отвори много и имахме възможности да реализираме още. Имаше доста флангови атаки – както от крайните защитници, така и от крилата. Играхме значително по-добре през фланга. По-доволен съм и от динамиката. Нашият отбор беше с класи по-добър от Спартак. 

На този етап Ивелин не може да се завърне. Бари имаше добри подавания, в които да завърши атаката. Пропусна невероятни ситуации, които трябваше да реализира. При нас стои проблемът със завършващия удар и завършващото подаване. 

Наставникът на "сините" коментира и предстоящия двубой от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите срещу ПАОК. Срещата е на 21 юли (четвъртък) от 20:00 часа.

"Трябва да подобрим още доста неща, ако искаме в мача с ПАОК да изглеждаме по-добре. ПАОК няма да бъде на нивото на Спартак (Варна). Искаме да бъдем още по-отговорни, най-вече в играта в защита. 

Вече мислим за предстоящия двубой. Имаме време да изчистим доста неща. Трябва да играем по-компактно отзад. Жереми Петрис може да бъде титуляр срещу ПАОК. На този етап съм доволен от неговите изяви", завърши Станимир Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация