Почти нулев интерес към първия европейски мач на Ботев Пловдив

12:25
Почти нулев интерес към първия европейски мач на Ботев Пловдив

Слаб интерес към двубоя Ботев Пловдив - АПОЕЛ (Никозия) от първия квалификационен кръг на Лигата на конференциите стресна ръководството на "канарчетата". Пет дни преди двубоя (20 юли, от 20:00 часа) са продадени твърде малко билети за срещата на "Васил Левски" - около 500. Както е известно, "жлто-черните" отвориха само два сектора - "А" и "Б". Цените на пропуските за тях са съответно 25 и 10 лева.

Не случайно от клуба и фенските структури предпиеха кампании за срещата, с които призоваха повече хора да дойдат на националния стадион в сряда.

"Ботев има нужда от нашата подкрепа на трибуните, за да постигне историческа победа в новия турнир. Безрезервна 90-минутна подкрепа! Дължим го на отбора на сърцето си, дължим го и на нашите предци, които през 110-годишната история на клуба винаги са били 12-ият жълто-черен играч", написаха от КПБП.

"У дома сме там, където сме заедно! Предсоти ни мач срещу АПОЕЛ в София! Нуждаем се от вашата подкрепа!", призоваха "жълто-черните" чрез сайта си.

Подготвят се томболи с билети и различни награди. В клуба се надяват тимът да победи Ботев (Враца) днес, за да може да се увеличи ентусиазмът. Нова издънка след домакинската такава с Хебър (0:1) би помрачила настроението сред феновете.

"Тема спорт"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация