Десподов: Беше дълъг лагер с лоши резултати. Направо катастрофирахме!

15:50
Десподов: Беше дълъг лагер с лоши резултати. Направо катастрофирахме!

Българският национал Кирил Десподов говори след завръщането на "лъвовете" от Грузия. Офанзивният играч даде слаба оценка на представянето на отбора и изрази мнение, че българите сме големи хейтъри.

"Няма да правя оценка, защото не е моя работа. Ще кажа само, че тя би била слаба. Когато играеш за България, трябва да играеш с чест и достойнство", каза той.

Нападателят не пожела да коментира случилото се с Тодор Неделев. Именно Десподов беше най-близо до капитана на Ботев (Пловдив) при катастрофата.

"За мен не е коректно да говоря за Неделев. Аз видях, че ни удря автобусът, но той не можа. Снощи си говорихме с него. Каза, че е добре и че иска да се прибере. Бяхме много притеснени, никой не беше спал след случката. Надявам се, че всичко ще се оправи бързо и ще се завърне на терена. 

Пак казвам - бих дал слаба оценка, но аз съм играч и не трябва да правя това. Ръководството трябва да го направи. Българите сме прекалено големи хейтъри. Ще се опитам да си почина няколко дни и да се отърся психически. Беше дълъг лагер с лоши резултати. Направо катастрофирахме! 

Треньорските смени не ми се отразяват. Тези работи, че сме играли симулативно, за да изгоним треньора, са пълни глупости", заяви още Десподов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация