Феновете на Ливърпул изливат гнева си преди дербито с Юнайтед

11:58
Феновете на Ливърпул изливат гнева си преди дербито с Юнайтед
Разгневени привърженици на Ливърпул ще организират масово протестно действие срещу американските собственици на клуба Том Хикс и Джордж Джилет.

Тъй като кризата в тима расте, от фенклуба "Духът на Шенкли" ще организират протест пред стадион "Анфийлд" преди дербито с Манчестър Юнайтед в неделя. Очаква се негативното си отношение към управлението на мърсисайдци да изразят около 10 000 фена на "червените".

"Има двама виновници за кризата в Ливърпул - това са Том Хикс и Джордж Джилет. Имаме дългове в размер на 245 милиона паунда, обещаха ни стадион, който не е построен, взеха от парите на клуба, за да платят собствените си задължения. Искаме собствениците да напуснат "Анфийлд" сега!", категоричен бе председателят на фенклуба на Ливърпул Пол Гарднър.

Както е известно саудитският принц Файсал бин фахад Абдулах ал Сауд е съвсем близо до придобиването на контролния пакет акции на английския гранд от града на Бийтълс. Милиардерът е известен със страстта си към футбола и големите инвестиции, които прави в различни проекти свързани със спорта.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Takeo
23.10.2009 15:56

Madoto1 всичко в клуба е от значение, неуредиците влияят. И да знам много, но за нещата свързани с клуба , който обичам. Плямпате наляво и надясно в темите за Ливърпул и говорите наизуст. Ясно е,че в момента клуба има много проблеми и един от тях се нарича Рафаел Бенитес. КОЙ ГО ОТРИЧА ТОВА БЕ!? Ама в статията дори не се споменава името Бенитес,а отново слушам старите песни на нов глас от разбирачи като тебе. manutd666 съгласен съм с голяма част от нещата, които казваш. За Оуен не съм съгласен, но не ми се спори в момента за това. Робито го направиха на въртоглав и в крайна сметка не доведе до нищо хубаво. Рафата не е чак такъв топ некадърник на трансферния пазар, защото сега ще ти изредя футболистите, които е привлякъл и стават: Агер, Шкъртел,Масчерано, Торес, Алонсо,Джонсън,Рейна,Бенаюн и дори Каут е с високо КПД.Но е факт,че се накупиха и куп боклуци, които за нищо не стават.

carterMVP
23.10.2009 15:47

dufka ако не беше Рафа , Ливърпул нямаше миналия сезон да подчини всички грандове , нямаше да направи най-добрите мачове на десетилетето , нямаше да спечели шампионска лига . Ако не беха боклуците х и джилет , щяхме да станеме и шампиони , ма така е кат дават 2 милиона за трансфери ....

DuFkaTa
23.10.2009 15:42

Не разбрахте ли че Рафата ви е пречката бе...Ако не бяха неговите осирания, миналата година щяхте да сте шампиони.

cskarcheto92
23.10.2009 15:29

Време е Том Хикс и Джордж Джилет да се махнат от Ливърпул.Само те са виновни.Дано скоро саудитският принц купи Ливърпул защото нищо добро не ги чака.

manunited666
23.10.2009 14:19

Изгони Роби Кийн.За тоя случай няма на кой да се сърдят феновете.Той казал , че не го искал и , че някой друг го е взел.Е дори да е бил друг , Роби Кийн е класен футболист.А М. Оуен сам се предложи и то бяз пари.А Рафа и него не пожела да го вземе.Тоя испански келнер просто си е болен.Има му нещо на психиката.Значи исхарчва повече пари от конкурентите си а не печели абсолютно нищо.Ми то нали трябва да има приходи от някаде.Логично , че няма да му се дадат повече пари.Вие продължавайте да отричате до последно истината.Ама колкото повече Рафа виси там , толкова по добре за останалите отбори.

manunited666
23.10.2009 14:15

Takeo не собствениците играят а играчите.Това дали собственика е в депресия не влияе на играчите.Важното е какво е настроението в съблекалнята.А Рафа просто е некадърен да прави трансфери.Единствената му сила е защитната игра.Гол на чъжд терен и после всичко на гол линията до последно.Виж , че е исхарчил повече пари за трансфери от Юнайтед а до никъде не е стигнал.Той просто е накадърен.Късмет имате , че поне в редиците ви има футболист като Джерард защото ако той не е на висота , згазвате здраво лука.Но той не може 24/7 да е на разположение.Просто Рафа трябва да си ходи.Той не успея миналия сезон да ви направи шампиони при положение , че реално погледнато Юнайтед , Челси и Арсенал бяха слаби.Това е Рафа да се маха ако искате нещо да се случи.

Madoto_1
23.10.2009 13:38

Takeo ти нали много знаеш , я ми кажи , какво точно ги интересува играчите за шефовете на клуба? Те си взимат заплати и всичко им е ок... никой не го интересува за шефовете ( поне не играчите )!!! Проблема е в Бенитес и всеки го знае!!!

Takeo
23.10.2009 13:17

Кой се оправдава и кой говори за титли? Това са вътрешни проблеми на клуба, за които не знаеш нищо. Тук става дума за нестабилност, която се отразява и на играчите. Двамата бяха в постоянни противоречия, нямат общ план и политика, която да следват. Преди напускането на изпълнителния директор Рик Пари, правеха какви ли не глупости заедно с него и зад гърба на Рафата. Едно от тях беше свързано с един уважаван за мен играч, с когото благодарение на тях и на ината на келнера,буквално се подиграха. Нещата са комплексни и не става дума само за пари. *thumb_down*

manunited666
23.10.2009 12:20

И тия се чудят с какво да се оправдават.Ми те Юнайтед пък имат 600 милиона дългове и Глейзар им ги натресе и сега исползва Юнайтед за да му исплащат дълговете.Другите отбори имат 3 пъти по големи проблеми и тях а се справят без проблем само Пул трябва да има да се оправдава с нещо.Ми сега заради Джилет не могли да спечелят титлата а преди 10 години пак ли заради тях не можаха ?