Рангник изготвил трансферен списък за Юнайтед

21:12
Рангник изготвил трансферен списък за Юнайтед

Временният мениджър на Манчестър Юнайтед -  Ралф Рангник, обяви, че вече е представил пред ръководството списък с имена на играчи, за които смята, че имат място на “Олд Трафорд”. Германецът обаче няма да води отбора от новия сезон, тъй като ще има нов мениджър. И все пак той е убеден, че набелязаните от него състезатели си струват. Рангник не разкри имена, но посочи, че е необходимо подсилване във всяка една линия без тази на вратаря.

“Има някои футболисти, които биха представлявали интерес за клуб като Юнайтед. И това е без значение каква ще е формацията на игра, какъв стил ще се практикува занапред или кой ще е мениджър. Вече съм представил тези имена пред борда”, призна специалистът в интервю за “Скай Спортс”.

Рангник смята, че е нужна доста сериозна селекция, за да могат “червените дяволи” да настигнат водещите английски и европейски като цяло отбори. “Според мен само трима-четирима нови състезатели няма да са достатъчни, ако погледнем колко много тимът трябва да се подобри. И по-скоро трябва да имаме предвид колко момчета вече няма да са тук, тъй като на някои им изтичат договорите”, обясни бившият треньор на РБ (Лайпциг).

“Важно е да се знае кой ще е следващият мениджър, за да започне съответният процес по привличането на дадените футболисти и да се изберат възможно най-добрите - продължи Рангник. - За това е ключово да е ясно кой ще е наставникът и по какъв начин той ще иска от отбора си да играе. Струва ми се, че е необходимо да подсилим всяка една линия с изключение на вратарския пост.”

Германецът намекна, че настоящите звезди на Юнайтед са прекалено “меки” и им липсва агресия. “От огромно значение да разполагаш с футболисти, в чиято ДНК е заложено да се борят. Трябват ни родени бойци, защото това е нещо, което трудно се изгражда в кариерата”, завърши временният мениджър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация