Роналдо се ядоса на Рууни

14:27
Роналдо се ядоса на Рууни

Кристиано Роналдо показа за пореден път, че не приема добре критики към представянето си. Той отговори на бившия си съотборник Уейн Рууни, който заяви, че завръщането на португалеца в Манчестър Юнайтед не е било успешно.

В понеделник Рууни бе гост в студиото на “Скай Спортс”. Там Джейми Карагър го попита дали завръщането на Кристиано е подобрило представянето на “червените дяволи”. “Бих казал “не”. Той вкара важни голове, особено в Шампионската лига по-рано през сезона. Вкара и хеттрик срещу Тотнъм. Но ако гледаме бъдещето на клуба, трябва да се насочим към по-млади, по-главни за успехи играчи. Кристиано не е играчът, който беше”, каза Рууни.

Изказването на Уейн не бе прието добре от Роналдо и той намери място да отговори. Рууни пусна снимка от гостуването си в “Скай Спортс” в социалните мрежи. Под нея португалецът публикува пост с думите: “Двама завиждат”. Той вероятно е насочен освен към Рууни и към Карагър, който на няколко пъти е казвал, че завръщането на Кристиано на “Олд Трафорд” е грешка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация