Мъри Стоилов: Играхме на добро ниво

20:31
Мъри Стоилов: Играхме на добро ниво

Наставникът на Левски Станимир Стоилов остана доволен от представянето на отбора му, въпреки че той загуби с 1:2 гостуването си на Лудогорец след обрат. “Смятам, че стана интересен двубой за хората. За нас също беше интересно да видим дали отборът се развива. Единственото негативно е, че загубихме. Имахме две-три ситуации да решим срещата с втори гол. Като се има предвид класата на Лудогорец, те си вкараха двете положения.

Доволен съм донякъде от представянето. Играхме на добро ниво. Трябва малко повече да подобрим динамиката и агресията в средната зона и атаката. Имахме силни моменти да вкараме втори гол и мачът можеше да отиде в съвсем друга посока.

Първото полувреме имахме сериозно преимущество и положения. С оглед на наказанията реших да експериментирам. Не мога да се сърдя на играчите, защото проведохме две тренировки. Старахме се. Вижда се, че имаме футболен напредък и се надявам следващия път да спечелим”, каза Мъри, след което коментира и контузията на капитана Николай Михайлов малко след изравнителния гол на разградчани.

“Не е приятно. Опитен вратар, командваше защитатна, но във футбола стават такива работи”, разясни Стоилов, след което каза няколко думи и за предстоящите двубои между двата отбора за Купата.

“Всеки мач е различен. Мачът за Купата ще бъде коренно различен. За нас целта е Европа. Докъде ще стигнем, ще видим. Когато играем със самочувстве, настроение и загубим, не е толкова страшно.”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация