Стойчо Младенов: Доминирахме на терена

18:29
Стойчо Младенов: Доминирахме на терена

Наставникът на ЦСКА София Стойчо Младенов бе разочарован от равенството 0:0 между неговия тим и Левски. Специалистът е на мнение, че “сините” могат да се радват, че са взели точката, а неговият тим да съжалява, че не е спечелил. 

“Лоша организация за мача, трябваше да крещим и викаме за червените топки, къде са червените линии, това влияе на съдията малко или много. Първото полувреме нямаше футбол, а повече битка. През второто полувреме имахме надмощие, но нямахме нужния късмет. Имахме три положения и дузпа на Турицов, която не бе отсъдена. Краев държи отзад три минути за фланелката наш играч и няма нищо. Нашето мнение беше същото - да не играем днес. Можеше да се изчака утре или по-хубаво време да доиграем срещата. Времето и терена не ни позволиха да покажем всичко най-добро. 

"Второто полувреме, когато поизчистиха терена имахме масирано присъствие в тяхната половина. Ние доминирахме на терена. Когато тия два отбора се срещат, и от едно положение трябва да вкараш. Ние можем да съжаляваме, а те могат да се радват. Като по чудо не ни влязоха положенията. Ние няма да се откажем да гоним Лудогорец. Ние не губим самочувствието, че можем да ги догоним”, каза Младенов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация