Бешикташ търси първа точка срещу германския шампион

16:35
Бешикташ търси първа точка срещу германския шампион
Германският шампион Волфсбург приема Бешикташ в трета среща от груповата фаза на Шампионската лига. Мачът ще се играе на стадион "Фолксфаген Арена" от 21:45 часа българско време. Другата среща от тази група "В" е между отборите на ЦСКА Москва и Манчестър Юнайтед.

През първите два мача на груповата фаза, отборът на "вълците" постигна една победа и една загуба. На старта на Шампионската лига Волфсбург се справи с тима на ЦСКА Москва в Германия с 3:1, а след това допусна пълен обрат от Манчестър Юнайтед за 1:2 на "Олд Трафорд". След 9-я кръг в германската Бундеслига съставът на Армин Фее заема 5-о място в класирането, на 5 точки зад лидерите Байер Леверкузен и Хамбургер. В последния си мач от първенството пък Волфсбург победи Борусия Мгладбах с 2:1. Германският шампион е един от малкото тимове в Шампионската лига, който няма никакви проблеми с контузени и наказани състезатели.

За Бешикташ нещата никак не потръгнаха в Шампионската лига, като отборът записа две загуби на старта на турнира. Първо съставът на Мустафа Денизли падна от Манчестър Юнайтед като домакини с 0:1, а след това инкасираха поражение и от тима на ЦСКА Москва с 1:2 в Русия. Положението на шампионите на Турция във вътрешното първенство също е незавидно. Бешикташ се намира на 9-а позиция с актив от 12 точки, на цели 12 разлика от лидера Фенербахче. Мустафа Денизли няма да може да разчита на Филип Холошко, който е със счупен крак, а Томаш Сивок изтърпява наложено му наказание заради получаване на картони.

Волфсбург - Бешикташ, "Фолксфаген Арена", 21:45 часа


Главен съдия: Роберто Розети (Италия)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация