Юнайтед с тежко гостуване на \"Лужники\"

15:48
Юнайтед с тежко гостуване на \"Лужники\"
Отборът на ЦСКА Москва приема английския шампион Манчестър Юнайтед в среща от третия кръг на груповата фаза на Шампионската лига. Мачът ще се играе на стадион "Лужники" в руската столица от 19:30 часа българско време. В другата среща от група "В" на турнира, германският шампион Волфсбург приема турския Бешикташ.

В първите си два мача от Лигата ЦСКА Москва постигна една победа и една загуба. Първо бе поражението от Волфсбург в Германия с 1:3, а след това дойде и домакинската победа над Бешикташ с 2:1. В руското първенство "армейците" са на 4-о място в класирането с актив от 43 точки, на 7 зад лидера и настоящ шампион Рубин Казан. В последния кръг ЦСКА Москва направи равенство от 1:1 при гостуването си на Спартак Налчик. Бранителят на домакините Василий Березуцки е отново на разположение на испанския треньор Хуанде Рамос, като се възстанови от продължително боледуване. Вратарят Игор Акинфеев е под въпрос, като в последните няколко срещи на отбора бе на резервната скамейка.

Манчестър Юнайтед има пълен актив от 6 точки от началото на груповата фаза на Шампионска лига, след като победи Бешикташ с 1:0 в Турция, а след това надделя и над Волфсбург с 2:1 на "Олд Трафорд". Ситуацията в състава на сър Алекс Фъргюсън обаче е доста по-различна от тази в отбора на Хуанде Рамос, като с контузия след мача с Болтън от Висшата лига е ветеранът в средата на терена Райън Гигс. Освен него извън сметките на Юнайтед за гостуването на ЦСКА в Москва са още Уейн Рууни, Патрис Евра, Джи-Сунг Парк, Дарън Флетчър и Оуен Харгрийвс. Добрата новина за сър Алекс е пълното възстановяване на сръбският бранител Неманя Видич. Очаква се българският нападател на "червените дяволи"  Димитър Бербатов да излезе като титуляр в тази среща.

ЦСКА Москва - Манчестър Юнайтед, стадион "Лужники", 19:30 часа

Главен съдия: Клаус Бо Ларсен (Дания)

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари