Ще убие ли Челси надеждата в Атлетико Мадрид?

15:45
Ще убие ли Челси надеждата в Атлетико Мадрид?
Лидерът в група "D" Челси приема съставът на Атлетико Мадрид на стадион "Стамфорд Бридж" днес от 21:45 часа българско време. Момчетата на Карло Анчелоти са с пълен актив от точки след два изиграни кръга и при една победа тази вечер ще направят решителна крачка към първото място в крайното класиране, и следващата фаза на турнира. Положението на Атлетико Мадрид изглежда доста тревожно, след като тимът е на дъното с едва една спечелена точка.

Челси допусна загуба с последния си шампионатен мач след като позволи Астън Вила да обърне резултата от 0:1 до 2:1. Головете, които бяха отбелязани във вратата на Петър Чех, също не се оказаха много характерни за допускане от "сините", след като паднаха от статични положения, при лошо подредена защита и слаба намеса на стражът. За срещата с "дюшекчиите" лондончани ще бъдат лишени от услугите на своя нападател Дидие Дрогба, който ще изтърпи третия си мач наказание в европейските клубни турнири. Жосе Босингва има контузия в коляното и ще пропусне срещата, а Михаел Балак и Джон Оби Микел ще минават късен фитнес-тест, за да се прецени тяхната възможност за игра.

В състава на Атлетико Мадрид нещата изглеждат доста отчайващи. Тимът допусна поредната си загуба през уикенда след като бе разбит от Осасуна с класическото 3:0 и не показа почти никакви футболни достойнства. Сезонът на мадридчани до момента изглежда доста странен, защото тимът успя да съхрани ядрото футболисти от миналата година, но през тази няма и помен от привлекателната игра. Треньорът Абел Ресино ще разполага с пълния си арсенал от играчи, като се очаква в тима да се завърне и нападателят Диего Форлан.

Интересният двубой на "Стамфорд Бридж" ще се ръководи от главния арбитър Флориан Майер от Германия.

Челси - Атлетико Мадрид, 21:45 часа

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
21.10.2009 18:38

Челси не са ми любимци , но формата на Атлетико е плачевна . Минимална победа за лондончани .

Lollipopp
21.10.2009 18:16

Челси загубиха от Астън Вила , така че тая вечер ще бият Атлетико Мадрид поне с 2 гола разлика *smile* а и все пак мадридчани са в криза *lol*

DiyanG
21.10.2009 16:58

"Ще убие ли Челси надеждата в Атлетико Мадрид?" - ДА!!! *devil*

bobifootball
21.10.2009 16:09

Не виждам проблем Челси да не вземат 3-те точки.Успех на всички заложили на Челси *thumb_up*

niki_bg99
21.10.2009 15:50

3 на 0 де исках да кажа. А защо минимума е 20 елемента

niki_bg99
21.10.2009 15:47

Челси ще ступа малкия отбор на испанците. Резултат*joking*0