\"Старата госпожа\" търси първа победа срещу Макаби

14:09
\"Старата госпожа\" търси първа победа срещу Макаби
Отборът на Ювентус приема Макаби Хайфа в трети кръг от груповата фаза на Шампионската лига. И двата тима все още нямат записан успех в турнира, което прави срещата изключително интересна, а положението в групата много деликатно. Италианците са на трето място с актив от 2 точки, постигнати от равенства срещу Бордо и Байерн Мюнхен. Израелците са на дъното в група "А", като дори не са отбелязали и попадение след първите две срещи. На пръв поглед битката изглежда лесна за "Старата госпожа", но снощните срещи в Лигата доказаха, че всичко е възможно.

За тимът на Ювентус целта е повече от ясна - победа. Съставът на Чиро Ферара до този момент не е срещал Макаби Хайфа в европейските клубни турнири, но през 2004 играе срещу Макаби Тел Авив и успява да спечели с минималното 1:0 благодарение на попадението на Мауро Каморанези. Съставът от Торино ще бъде лишен от услугите на Алесандро Дел Пиеро, който все още лекува контузия. Към него в лазарета са още Хасан Салихамиджич и Клаудио Маркизио. За сметка на това Мохамед Сисоко е вече възстановен и по всяка вероятност ще излезе в титулярните единадесет на Ферара. Нападение в лицето на Амаури и Винченцо Якуинта изглежда най-вероятно, като зад двойката нападатели ще действа Диего.

Голяма загуба за тима от Израел е липсата на капитана им Янив Катан, който страда от заболяване и ще пропусне срещата. Еял Мешумар и Джон Кулма ще са на разположение, но съмнително все още остава положението на южноафриканеца Цепо Масилела, за който ще се решава в последния момент.

Срещата на стадион "Олимпико" в Торино ще се ръководи от главния арбитър от Португалия Олегарио Бенкуеренса.

Ювентус - Макаби Хайфа, 21:45 часа

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари