Жиру: Щастлив и горд съм от този отбор, който никога не се предава

23:11
Жиру: Щастлив и горд съм от този отбор, който никога не се предава

Нападателят на Милан Оливие Жиру призна, че отборът не се представи добре през първото полувреме срещу Интер, но подчерта силния дух, с който „росонерите“ стигнаха до обрат след почивката за победата с 2:1 в градското дерби. Именно французинът се превърна в герой за „Дявола“, след като отбеляза и двата гола на тима в срещата.

„Както казах преди мача, това е специален двубой. Дербитата се играят, за да бъдат спечелени. През първото полувреме имахме неприятности, но се върнахме в мача през втората част. Чаках за топки в наказателното поле. Първият ми гол беше малко късметлийски, а вторият дойде след хубав пас на Давиде Калабрия. Фантастично, аз съм щастлив и горд от този отбор, който никога не се предава.

Вярно е, че през първото полувреме бях малко разочарован, както и целият отбор. Не играехме добре и го знаехме. Всички ние обаче показахме голям дух и се върнахме силни в мача. В борбата за Скудетото сме, но ни остават още много двубои. Интер все още е на върха. Ние мислим за това как да правим нещата добре. Затова нека побеждаваме, а след това ще гледаме какво прави Интер“, коментира Жиру след мача.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация