Куп играчи на Ман Юнайтед недоволстват от Рангник, 11 от тях искат да напуснат

10:30
Куп играчи на Ман Юнайтед недоволстват от Рангник, 11 от тях искат да напуснат

Играчите на Манчестър Юнайтед не са доволни от методите на работа на временния мениджър на клуба Ралф Рангник и част от тях не успяват да се адаптират към схемата му на игра 4-2-2-2, съобщават различни издания в Англия. Освен това в съблекалнята на тима се е зародило недоволство по различни причини, една от които е привличането на Кристиано Роналдо през лятото, което пък е довело до създаването на различни групи и е влошило рязко атмосферата в тима в последните месеци.

Медиите допълват, че цели 11 играчи имат желание да напуснат тима сега или през лятото. Именно това ще е вероятно най-голямото предизвикателство пред Рангник в следващите седмици, ако иска да предотврати катастрофален сезон за тима в края на кампанията, задача, която му бе възложена при назначението преди няколко седмици. За помощ в работата с играчите и обединението на съблекалнята е помолен Майк Фелън, който бе част и от щаба на Солскяер, както и спортният психолог Саша Ленс, който пристигна като част от щаба на германеца.

Интересно е, че подобни информации за недоволство на футболистите спрямо методите на работа и съмнения в качествата на треньора се появяваха многократно и в последните месеци от работата на Оле Гунар Солскяер. Тогава доста медии писаха, че част от футболистите не са щастливи с методите на работа и тренировките на Майкъл Карик и Киърън Маккена, които вече напуснаха “Олд Трафорд”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация