Елче и Гранада не съумяха да си отбележат гол в оспорван мач

00:53
Елче и Гранада не съумяха да си отбележат гол в оспорван мач

Елче и Гранада завършиха 0:0 в мач от 19-ия кръг на Ла Лига. Двата тима изиграха интересен за зрителите двубой, но така и не успяха да си отбележат попадение, което да бъде признато от съдийската бригада. Отборът на домакините получи и два червени картона, първият от които на наставника на тима Франсиско Родригес, а вторият на бранителя Диего Гонсалес.

Играчите на Елче започнаха по-активно срещата и откриха резултата в 16-ата минута, когато топката достигна до Гуйдо Карийо след мееле в наказателното поле, а той преодоля вратаря и отбеляза за 1:0. Впоследствие попадението обаче бе дългопреразглеждано с ВАР и в крайна сметка бе отменено.

Отново Карийо бе близо до попадение и в добавеното време на първата част, когато нацели левия стълб, но топката отново отказа да влезе в мрежата, а съдията отсъди аут. Това предизвика нова вълна от бурни протести от страна на треньора на тима Франсиско Родригес и той бе изгонен.

Второто полувреме започна изключително зле за домакините от Елче, които останаха с човек по-малко след червения картон на Диего Гонсалес, който бе изгонен, Централният бранител допусна огромна грешка при владеенето на топката и позволи на Луис Суарес да му отнеме топката, след което го фаулира.

Случващото се на терена не сломи духа на домакините, които продължиха да бъдат доста активни. Те създадоха няколко добри положения на своята сметка, а имаха и сериозни протести за дузпа в своя полза в 62-ата минута, но те отново бяха подминати от съдията.

Най-доброто положение пък пред гостите от Гранада дойде в добавеното време, когато Луис Суарес стреля опасно, топката рикошира и в бранител, за да премине на сантиметри от десния стълб на вратата.

С тази точка Елче вече има 16 на своята сметка и е на 17-о място точно над чертата над зоната на изпадащите. Гранада събра 23 точки и е на 12-о място в класирането на Ла Лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация