Холандско изпитание за Арсенал

14:51
Холандско изпитание за Арсенал
Лондонският гранд Арсенал гостува на холандския шампион АЗ Алкмаар в мач от група "Н\' на Шампионската лига. До този момент "артилеристите" са с пълен актив от шест точки, а холандците имат една точка.

"За нас е добре да се изправим срещу силен съперник като Арсенал. Във футбола всичко е възможно. Вярваме, че можем да направим нещо значимо. Трябва да бъдем организирани и да не допускаме грешки", коментира треньорът на АЗ Алкмаар Роналд Куман.
В последния си мач АЗ Алкмаар загуби от Твенте с 2:3 като гост. В състава на домакините няма кадрови проблеми преди срещата с "артилеристите".

"Разполагаме със силен отбор. Всеки един от играчите може да вкарва голове. В Шампионската лига трябва да умееш да отбелязваш от всякакви ситуации. Не е лесно да се играе срещу холандци, но се надявам да се справим", заяви мениджърът на Арсенал Арсен Венгер. През уикенда "артилеристите" победиха Бирмингам с 3:1 на "Емирейтс Стейдиъм". В състава на Арсенал контузени са Тио Уолкът, Томаш Росицки, Никлас Бендтнер и Денилсон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация