Феновете на Лудогорец: Пирин със Сърдити Старчета ни вкара 5 гола, днес - без точен удар

22:40
Феновете на Лудогорец: Пирин със Сърдити Старчета ни вкара 5 гола, днес - без точен удар

Феновете на Лудогорец се отнасят с все по-голямо недоверие към качествата на футболистите и спортно-техническия щаб на тима. След поредното слабо представяне и днешната загуба с 0:1 от ЦСКА - София голяма част от тях искат чистка в тима, но този път не само треньорска.

Ето какво е мнението на част от запалянковците, изразено в коментари на официалната Фейсбук страница на клуба:

“Срещу Славия без точен удар, срещу Цска 1948 без точен удар, с детската градина тези отбори ни биха. Пирин със Сърдити Старчета ни вкара 5 гола, днес без точен удар. Кой от управляващите отбора не вижда, че от 5 мача отбора има 2,3 удара във вратата. Шоу, Пинас, Вердон, Сантана това са половин отбор пълнеж. Генчев до някаква степен бърка титулярите, също така не е мотиватор - казвал съм го не един или два пъти. Дано зимната пауза се намери треньор и нови играчи, че с тези даже и на 5-то място ще е много. Лудогорец не играе НИЩО, най-явни са изброените мачове по-горе. Нито има читав халф, нито нападател. За крилата от време на време проблясък на Десподов и Чибота и дотам. Централен нападател, халф, две атакуващи крила - това трябва спешно. За оценка на края на годината - среден “3”, пише запалянко на орлите.

“Под ниво собственик надолу всичко е за гонене. Само момичетата на рецепцията и каките от маркетинга да остават, защото са готини и любезни”, допълва друг.

“Не знам кво да коментирам. Просто ще им опъна по една майна на цялото ръководство, защото си заслужават. Взехте уж футболисти за три фронта, но май и един няма да спечелете. От защита до атакуващи всичко е скрап, особено тройката нападатели са брак!!!”, прави заключение запалянко на Лудогорец.

“СРАМ И ПОЗОР, ДОКОГА ЩЕ Е ТОЛКОВА ЖАЛЪК НАШИЯ ЛЮБИМ КЛУБ ЛУДОГОРЕЦ???? СЕРИОЗНИ РОКАДИ ПРЕЗ ЗИМАТА ИНАЧЕ НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА ПРЕЗ ПРОЛЕТТА. ДА ТРЪГНЕМ ОТ КАРАМАНДЖУКОВ И СТИГНЕМ ДО ПОЛОВИНАТА ОТБОР! ВЪПРЕКИ ВСИЧКО САМО ЛУДОГОРЕЦ”, иска ядосан фен.

“Златното поколение в Лудогорец го няма вече. Само Вандерсон остана, но е контузен! Всичко друго са заплатаджии с изключение на двама, трима”, сигурен е друг привърженик на шампионите.

“Слаб Лудогорец! Спешно трябва яка селекция, защото бомбата цъка. 2 точки разлика, само Лудогорец!”, е мнението на пореден разочарован привърженик.

“Вече започвам да се отвращавам, когато играем! Ако Генчев има малко срам, сам ще си тръгне! И да си тръгне Караманджуков, благодарение на когото вероятно се разкара Дамбраускас!!!”, пише още един запалянко.

“Чистка! Основна! Ама не на треньори”, иска човек, подкрепящ Лудогорец.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

StadobolGovnin
23.12.2021 21:29

.... бомбата цъка за всичките 10 фена ли, по едно цъкане за всяка титла??????????