Гуардиола ще е на линия за мача с Нюкасъл

18:33
Гуардиола ще е на линия за мача с Нюкасъл

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола даде негативен резултат от последния си тест за коронавирус, след като в петък трябваше да откаже насрочената си пресконференция заради съмнителен резултат от друг тест. Така Гуардиола ще може да води Сити в неделното гостуване на Нюкасъл Юнайтед от 18-ия кръг на Висшата лига. 

Испанският треньор пътува до Барселона по-рано през седмицата, за да присъства на пресконференцията на Серхио Агуеро, на която аржентинецът обяви края на състезателната си кариера. Двубоят между Нюкасъл и Манчестър Сити е сред петте двубоя, които останаха да се играят този уикенд във Висшата лига след като няколко срещи бяха отложени заради разпространението на коронавируса. 

"Не е лесно за гостуваме в Нюкасъл и да постигнем резултата, които искаме, но се надявам, че ще се представим достатъчно добре, за да вземем трите точки", заяви Пеп Гуардиола пред клубния интернет сайт на Сити. "Нюкасъл е много труден съперник. Хората говорят за мястото им в класирането, но всички са наясно, че ни чака тежък мач", добави Гуардиола. Манчестър Сити е лидер във Висшата лига с 41 точки, а тимът на Нюкасъл Юнайтед е предпоследен, 19-и в подреждането с едва 10 точки в актива си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация