Ювентус взима Марсиал под наем през януари

07:17
Ювентус взима Марсиал под наем през януари

Ювентус ще направи опит да привлече нападателя на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал. Агентът на играча вече разкри, че клиентът му иска да напусне "Олд Трафорд" през януари и желанието му може и да се сбъдне, пише "Гадзета дело Спорт".


От Юве отдавна имат интерес към Марсиал, като се очаква този път да отправят и официална оферта. "Бианконерите" не разполагат с твърде големи финансови ресурси в момента, така че те ще опитат да го вземан под наем през януари с опция за откупуване през лятото.


От Юнайтед едва ли ще правят особени спънки, тъй като Марсиал е твърда резерва от началото на сезона и няма особени изгледи ситуацията да се промени и след идването на Ралф Рангник в клуба. До момента 26-годишният французин е записал 10 мача и 1 гол във всички турнири, но по-често се появява като смяна.


Ювентус обаче може да срещне конкуренция за подписа на Марсиал, към когото интерес има и от Атлетико Мадрид и Тотнъм. Затова от "Старата госпожа" имат и резервен вариант за подсилване на атаката и това е Джанлука Скамака от Сасуоло.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация