Това ли е причината Ман Юнайтед все още да не уволнява Солскяер?

19:46
Това ли е причината Ман Юнайтед все още да не уволнява Солскяер?

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил даде интересен поглед върху случващото се при “червените дяволи” и защо там твърдо продължават да подкрепят мениджъра на тима Оле Гунар Солскяер въпреки противоречивите резултати.

Тимът от “Олд Трафорд” се представя много слабо в последните седмици и допусна две домакински загуби от големите съперници Ливърпул с разгромного 5:0, както и от Манчестър Сити с 2:0. В двете срещи те бяха не просто победени, но и надиграни категорично. Въпреки многото протести на феновете обаче, норвежкият мениджър на тима продължава да е начело на тима.

Невил обаче смята, че ситауцията е допълнително усложнена от факта, че Ед Уудуърд, който все още е изпълнителен вицепрезидент на тима и трябва да вземе решението за освобождаване на Солскяер, е на работа в клуба до края на годината и не желае последното му голямо решение да е освобождаване на мениджъра. Именно това е основна причина той да продължава да се надява, че “червените дяволи” ще успеят да преобърнат представянето си в следващите седмици и няма да се налага да се стига до такова решение.

“Ситуацията в Юнайтед е дори по-сложна заради напускането на Ед Уудуърд след няколко седмици. Той даде договор за три години на Оле Гунар Солскяер преди няколко месеца и сега не иска последното му действие да е неговото освобождаване”, написа Гари Невил в “Туитър”. Другата основна причина Солскяер все още да запазва поста си е липсата на подходящ кандидат, който веднага да поеме работата, твърдят медиите на Албиона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация