Юнайтед има 7.5 милиона причини, за да не уволни Солскяер

23:25
Юнайтед има 7.5 милиона причини, за да не уволни Солскяер

Оле Гунар Солскяер за момента запазва поста си на мениджър на Манчестър Юнайтед, но никой не знае още колко ще се задържи там след незадоволителните резултати в последно време. В клуба вече със сигурност мислят за това кой ще наследи норвежеца, ако последният рязко не преобърне нещата в своя полза в поредица от силни игри и добри резултати в тежките предстоящи срещи с Тотнъм, Аталанта, Манчестър Сити, Уотфорд, Виляреал, Челси и Арсенал.

Колко обаче ще получи Солскяер като компенсация, ако не успее да запази поста си и бъде уволнен в следващите дни или седмици? Според "Сън" собствениците на Юнайтед трябва да изплатят на норвежеца една пълна годишна заплата. Нейният размер е 7.5 милиона паунда. По размер на възнаграждението си Солскяер се нарежда на пето място в Премиър лийг след Джосеп Гуардиола, Юрген Клоп, Брендън Роджърс и Марсело Биелса.

С днешна дата изглежда Солскяер ще води Юнайтед и в гостуването на Тотнъм през уикенда. Почти сигурно е обаче, че загуба в този мач ще сложи край на престоя на норвежеца на "Олд Трафорд".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация