Солскяер: Играчите трябва да се погледнат в огледалото, аз вече го направих

18:38
Солскяер: Играчите трябва да се погледнат в огледалото, аз вече го направих

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е поставен под все по-голямо напрежение, след като вчера “червените дяволи” направиха поредното си слабо представяне и загубиха с 4:2 като гост на Лестър. 

Тимът от “Олд Трафорд” направи поредица от слаби представяния, а постът на норвежеца е пред все по-голяма въпросителна. Той защити решението си да пусне във вчерашния мач лекуващия контузия Хари Магуайър, който сгреши за първия гол, и заяви, че играчите трябва да се погнеднат в огледалото и да направят всичко, за да отговорят.

“Представянето ни не беше достатъчно добро. Трябва да погледнем цялостното поведение на тима. Не трябва да го приемаме като знак за събуждане, защото вече имахме такива. Играчите трябва да се погледнат в огледалото, защото аз вече го направих, и да отговорят подобаващо на станалото. Хари Магуайър е важен играч за нас, той е наш капитан. Работи здраво с физиотерапевтите и нямаше лоша реакция, така че реших да рискувам. Понякога проработва, понякога не. След като сме допуснали четири гола, значи съм взел грешно решение”, обясни Солскяер.

Тежката програма за Манчестър Юнайтед продължава с домакинство на Аталанта, след което приемат Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация