Солскяер: В момента сме далеч от топ отборите

21:27
Солскяер: В момента сме далеч от топ отборите

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер призна, че отборът му не е играе в последно време така, както той иска. Норвежецът обаче отново демонстрира вяра в собствените си сили и в това, че може да върне "червените дяволи" към формата от края на миналия и началото на настоящия сезон.

"Много е трудно да се говори в момента, защото започнахме мача лошо и пасивно. Когато те поведат, винаги е трудно. Давид ни задържа в мача с някои добри спасявания, след което те отбелязаха гол, който винаги вкарват - Кансело влезе наказателното поле и центрира към далечната греда... Знаехме, че това ще се случи и не трябваше да го допускаме. Разбира се, те играха добре. Не ти дават възможност да им отнемеш топката. Ние обаче не бяхме на нашето ниво, на нашите стандарти. Все още не си вярваме, когато владеем топката.

Да, в момента ние сме далеч от топ отборите. Бяхме започнали да изглеждаме по друг начин и трябва да се върнем към това. Започнахме да изглеждаме като истински отбор в края на миналия и началото на новия сезон. Трябва да се върнем към това.

Били сме в тази ситуация няколко пъти. Периодът от последния мач, който изиграхме тук, бе много тежък. Не мога да се вгледам в себе си и да кажа, че това е начинът, по който искам Манчестър Юнайтед да играе", заяви норвежецът след загубата от Манчестър Сити. 

Запитан дали не започва да мисли, че времето му в клуба изтича, Солскяер отговори: "Не. През цялото време имам добра комуникация с клуба. Ние сме много откровени и честни със ситуацията. Работя в Ман Юнайтед и искам да дам най-доброто от себе си. Докато съм тук, ще направя каквото мога, за да подобря нещата и да се върнем към това лице, което бяхме започнали да показваме".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация