Венци Стефанов: Чакам Бербатов или някой от пажовете му на диспут

16:38
Венци Стефанов: Чакам Бербатов или някой от пажовете му на диспут

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов продължава да настоява за публичен диспут с Димитър Бербатов или друг от неговия екип. Пред Sportal.bg босът на най-стария столичен клуб заяви, че е крайно време да започне да се говори открито по проблемите в българския футбол и че не се страхува да отговаря на всякакви въпроси, но уточни, че и той ще задава такива на своя опонент в диспута.

"Продължавам да чакам някой да се престраши за диспут. Много глупости се говорят, много неистини се хвърлят в публичното пространство! Нека Бербатов или някой от неговия екип се престраши и застане срещу мен. Омръзна ми – този казал това, онзи онова. Нека седнем и си кажем всичко в очите пред камера! Да говорим за развитието и бъдещето на българския футбол. 

Клакьорите само говорят – не сме се класирали на голям шампионат от 2004 година, те били промяната. Каква промяна са?! Този собственик на клуб, който издигна Бербатов, има по един-двама българи в отбора си. Михайлов ли е виновен, че някои президенти не се интересуват от развитието на нашия футбол и имат в съставите по 17-18 чужденци. Какво да говорим? Това ли е промяната?! Така ли ще направим силен национален отбор? 

Нека видим къде се къса нишката – защото при юношите се работи и имаме талантливи деца. Откакто Емил Костадинов отговаря за юношеските гарнитури, сме участвали на четири финални кръга. Но после тези момчета не получават шанс да играят в клубовете си. За всичко съм готов да говоря – Бербатов да се активизира, той или някой от пажовете му, чакам за диспут!

Петър Величков ли е промяната? Осем години никой журналист не му беше чул гласа, нито веднъж не беше възразил за нищо, само се въртеше около Борислав и сервилничеше. Да дойде някой и да дебатира с мен", заяви босът на "белите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация