Бербатов: Венци Стефанов си позволява много личностни нападки

21:43
Бербатов: Венци Стефанов си позволява много личностни нападки

Един от кандидатите за президент на БФС Димитър Бербатов коментира словесните нападки с членът на сегашния Изпълком Венцеслав Стефанов. Бившият нападател заяви, че е давал средства за българския футбол, а не както босът на Славия твърди обратното.  

"Никой не може да отрече, но се прекалява с повечето минуси. Има и положителни неща - базата, която е направена, бяхме домакини и на юношеското Европейско. Ще стисна ръка на всеки, който е честен с мен. Ако има честен Конгрес и някой победи, аз ще му стисна ръката. Ако разчитат на това да обиждат на личностна основа, не мога да имам диалог с тях. Венци Стефанов си позволява много личностни нападки - остави ме мен, но и към Стилиян и Мартин, които са успели футболисти. Ако обясняваш как на някого му ги няма първите 7 години, явно твоите 68 липсват, а и си съден за расизъм.

Средства съм дал за българския футбол, все още чакам да видя дали самият клуб ще си признае. Димитър Бербатов помогна с екипировки, топки, все неща, които съм давал и купувал. Тогава бях активен футболист. Нямаше кой да им помогне и затова аз им помогнах.

Нарушава се мнение, което не е правилно. Мога да сляза на неговото ниво и да му кажа: Съжлявам, но ти може да дойдеш и да ни пазиш сянка на нас тримата и да ни заредиш горивото. Но нищо не печеля от това. Ако ни удрят незаслужено, трябва да се защитим”, заяви Бербатов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация