"За мен Роберт Левандовски без никакво съмнение е най-добрият нападател в света"

11:25
"За мен Роберт Левандовски без никакво съмнение е най-добрият нападател в света"

Юлиан Нагелсман се завърна на пейката на Байерн (Мюнхен) след прекарания коронавирус, а отборът постигна впечатляваща победа с 5:2 над Бенфика и си осигури място на осминафиналите в Шампионската лига. След мача треньорът на баварците коментира дали те са големият фаворит в турнира и не пропусна да поздрави Роберт Левандовски за поредното му постижение. 

“Насладих се на мача. Играхме много силно. Контролирахме изцяло случващото се на терена. Още веднъж се убедих колко по-приятно е, когато има публика на стадиона”, каза Нагелсман. 

“Дали сме фаворит в Шампионската лига? Другите отбори със сигурност ни следят внимателно. Статутът на фаворит трябва да се затвърждава постоянно. Няколко тима могат да спечелят турнира и ние сме сред тях”, подчерта младият специалист. 

“Статистиката на Левандовски говори сама по себе си. Той вече записа 100 мача в Шампионската лига, сега трябва да преследва 100 гола и мисля, че ще го постигне. За мен Роберт без никакво съмнение е най-добрият нападател в света, а неговото желание е още дълго да остане номер 1”, добави Нагелсман.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация