Де Бройне: Липсваха ни Ромелу Лукаку и Еден Азар

21:48
Де Бройне: Липсваха ни Ромелу Лукаку и Еден Азар

Звездата на Белгия Кевин Де Бройне изрази малко странно мнение след загубата от Италия с 1:2 в мача за третото място в Лигата на нациите. Играчът на Манчестър Сити заяви, че Белгия не разполага с широк състав, пълен с качествени играчи, каквито имат Италия, Франция и Испания. “Те имат 22 топ играчи, ние нямаме”, заяви Де Бройне. От няколко години белгийците се смятат за най-талантливия сбор от играчи, тъй като разполагаха с изключително поколение.

Той коментира и днешната загуба: “Справихме се добре в определени моменти срещу топ отборите. Днес имахме доста нови лица, които се справиха отлично. За тях беше страхотен опит да се изправят срещу съперник от този калибър, но за съжаление допуснахме две загуби. С цялото уважение, да играеш срещу Естония не е същото. Тези предизвикателства са ни нужни, за да растем като отбор.

Ние сме просто Белгия. Това е ново поколение, липсваха ни Ромелу Лукаку и Еден Азар. Трябва да сме реалисти за отбора, който имаме. Италия, Франция и Испания имат по 22 топ играчи, от които да избират, а ние нямаме.”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация