"Защо не Левски да стане шампион?"

22:19
"Защо не Левски да стане шампион?"

Венцислав Димитров, който днес официално влезе в Надзорния съвет на Левски, обяви, че в клуба трябва да се променят доста неща. Представителят на новия генерален спонсор допълни, че Левски не е само изсипване на едни пари за реклама, а целта е тимът да бъде върнат там, където му е мястото - да стане шампион.

“Представител съм на генералния спонсор “Палмсбет”. Финансист съм по професия. 25 години се занимавам с финанси. Бил съм банков директор десетина години, занимавал съм се с управление на активи. Не сме дошли да изсипем някакви пари за реклама.

Г-н Петров е движещата сила на тази сделка, а всички ние сме левскари по душа. Но не искаме да правим просто сделки, а да видим Левски там, където му е мястото. Защо не Левски да стане шампион?

Какво трябва да се промени в Левски? Много неща. Много труден въпрос ми задавате, защото имаме много идеи, но е въпрос на реализация. Много се надявам, че нещата ще се получат и ще се видят резултатите.

Договорът е за пет огдини. Сумата за всяка година е приблизително една и съща. Ще се чистят най-важните задължения - заплати, данъчни задължения. Така ще се успокои ситуацията и спортно-технически нещата да тръгнат”, каза Димитров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация