"Мъри, ти си рожба на Левски. Идвай, за да помагаш!"

18:30
"Мъри, ти си рожба на Левски. Идвай, за да помагаш!"

Бившият собственик на Левски Тодор Батков говори след Общото събрание на клуба.

"Видях светлина в тунела. Видях обединение по много въпроси. Казах това, което мисля. Най-важното е да се помирят различните фракции. Важно е да се възобнови кампанията за набиране на членове и членски карти. Трябва да се подобри връзката с феновете. С новия спонсор ще се подобри маркетинга", започна Батков.

"Моето лично мнение е, че трябва да налагаме наши футболисти от школата. Това, което направих през 2004 година. Тогава намалих заплатите и вдигнах страшно премиите. Така го виждам аз", добави още той.

"Искам да призова Мъри. Мъри, ти си рожба на Левски. Идвай, за да помагаш!

Беше обсъдено акциите да отидат при феновете. Наско я е обсъждал с Тръста. Той е готов да го направи, но трябва да има ясен механизъм и сигурност. Понеже ние не сме като нашите съседи от Югозапад, където всички са пионери. Трябва да вземем пример. Нужен е баланс, а подобен модел е при Валенсия. Имат 100 хиляди члена, но имат нормални органи на управление с правомощие. Ясен е механизмът как се действа. Не е нещо толкова трудно. Сираков заяви, че е готов да го направи", завърши Тодор Батков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари