"Уембли" може да е пълен за финала

21:17
"Уембли" може да е пълен за финала

Истерията около предстоящия финал на Евро 2020 обзе Англия още след последния сигнал на полуфиналния сблъсък с Дания. Феновете на "трите лъва" са готови на всичко, за да се сдобият с билети за историческия двубой с Италия в неделя. С днешна дата на трибуните ще присъстват 60 000, като около 6500 билета ще бъдат отпуснати за фенове на "адзурите". Ясно е, че пропуски на свободна продажба отдавна няма и единственият начин да се сдобиеш с билет е през съответните сайтове за препродажба на такива.

В един от тях се стигна до продажба на чифт билети от Категория "А" на "Уембли" за общата сума от 50 000 паунда, твърдят медиите на Острова.

Междувременно вече се заговори, че властите във Великобритания обсъждат варианта "Уембли" да бъде отворен с пълния си капацитет за неделния сблъсък. Според "Дейли Мейл" това може да се случи с изричната намеса на премиера Борис Джонсън, който вчера изгледа на живо от трибуните полуфиналния сблъсък с Дания. 

По принцип мерките на Острова ще бъдат свалени окончателно осем дни след финала и правителството вече обяви, че за началото на новия сезон в Англия стадионите ще бъдат отворени на 100%.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация