Само извинение няма да е достатъчно за сър Алекс

10:32
Само извинение няма да е достатъчно за сър Алекс
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън получи остри обвинения за критиките си срещу британския съдия Алън Уайли миналата седмица.

Според "Дейли Мейл", след като са поискали обяснение от Фърги за изблика му, в който той нарече Уайли "извън форма", от ФА разкриха, че Фъргюсън ще бъде наказан, ако не се извини за обидата.

Всички индикации обаче показват, че само извинение няма да е достатъчно от страна на Сър Алекс. До утре мениджърът на "червените дяволи" трябва да даде отговор на ФА, в който да обясни причините за агресивните си думи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BornToHate
12.10.2009 14:41

Тоя "дъртак" живее заради футбола. Това е най-големия и най-добър тренъор в историята на клуба и един от най-добрите мениджъри в Европа от доста време насам. Не защото е начело на Юнайтед а защото е факт.

Lollipopp
12.10.2009 14:19

darkspeed - щом е сред реферите значи има място ;] аз мога да кажа същото и за Фъргюсън - тоя дъртак за какво въобще е жив ...

darkspeed
12.10.2009 14:12

Най-вероятно ще е без наказание, така както трябва да бъде *smile* .Алън Уайли си е смешен дебелак, дори няма място сред английските рефери.

Sten4
12.10.2009 13:49

Ми причината е ,че систематично злоупотребява с лсд-то или там ,каквото използва... един публичен линч ще му се отрази добре ,на самочувствието.Но и това ,че се превръща в дъвка за хората ми стига на мене .Но може и повече

Lollipopp
12.10.2009 13:30

и пак нещата вървят натам да се размине без наказание ...