"Роналдо е брилянтен, но не иска да се връща назад и да помага на отбора"

17:53
"Роналдо е брилянтен, но не иска да се връща назад и да помага на отбора"

Легендарният италиански треньор Фабио Капело коментира изявите на отборите от Ботуша в европейските клубни турнири и по-специално Шампионската лига. Ювентус бе елиминиран от Порто, Аталанта бе отстранен от Реал Мадрид, а в сряда вечерта Лацио преклони глава за втори път пред Байерн (Мюнхен) и така нито един италиански тим не достигна до 1/4-финалите на най-престижния клубен турнир на Стария континент.

"Качеството и интензитетът на италианския футбол са на изключително ниско ниво. За два дни видяхме четири мача и отборите, които спечелиха, играха с качество и интензитет... ние (в Италия) не играем смело и не можем да се справяме с отбори, които предлагат нещо повече", коментира бившият наставник на Милан, Реал Мадрид, Рома и Ювентус в студиото на Sky Sport Italia. 

Капело "захапа" и португалската суперзвезда на Ювентус Кристиано Роналдо, който бе напълно неутрализиран от "драконите". "Вземете например Кристиано Роналдо. Той е брилянтен, но не иска да се връща назад и да помага на отбора. Другите отбори го правят, играчите си помагат взаимно", заяви легендарният специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация