Извънредно: Славиша Стоянович напуска Левски

10:40
Извънредно: Славиша Стоянович напуска Левски

Наставникът на Левски Славиша Стоянович се сбогува с играчите, научи Sportal.bg. Той сторил това след отпадането от Славия на четвъртфинала за Купата на България в столичния квартал "Овча купел". При завръщането на тима на стадион "Георги Аспарухов" специалистът се ръкувал с всички футболисти и им пожелал успех през уикенда на мача със Славия от efbet Лига. 

Бившият наставник на Цървена звезда обявил пред тима, че знае какво трябва да направи, тъй като неговата работа се оценява от представянето на отбора, което видимо за всички не е подобаващо. 

Така Стоянович завършва втория си престой на "Герена" след едва четири месеца. През този период тимът изигра 12 официални мача, в които записа - четири победи, четири равенства и четири загуби, а головата разлика в дадените сблъсъци е 16:13. През пролетта "сините" имат три победи, три равенства и една загуба, която обаче се оказа решаваща, тъй като съсипа мечтата на Стоянович и играчите му да станат първите, извели клуба до трофей от 2009 година насам.

Помощник-треньорът Живко Миланов пък ще води днешното занимание на тима, докато се очаква Стоянович и Наско Сираков да се разберат за раздялата между треньора и клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация