Тухел: Наслаждавахме се на тази битка

09:55
Тухел: Наслаждавахме се на тази битка

Мениджърът на Челси Томас Тухел се изказа ласкаво за представянето на отбора в мача срещу Атлетико Мадрид от осминафиналите в Шампионската лига. "Сините" от Лондон спечелиха с 2:0 на "Стамфорд Бридж" и с общ резултат 3:0 се класираха за четвъртфиналите за първи път от 2014 година, когато бяха елиминирани на предпоследното стъпало именно от Атлетико. 

"Играхме много добре. Всички момчета се стараха максимално. Искахме да победим и това си личеше през целия мач. Съперникът се опита да ни пресира в началото, но така се създадоха повече свободни пространства в половината им. След почивката имаше и трудни мигове, но бяхме готови да страдаме, за да стигнем до успеха", коментира Тухел. 

"Знаехме, че ако не можем да намерим решения в атака, трябва да разчитаме на физиката си. Наслаждавахме се на тази битка. Щом сме на четвъртфиналите, това означава, че има още 4 мача до финала. Направихме огромна крачка напред и се гордея с отбора", добави германецът. Челси още няма загуба при Тухел в 13-те официални мача под негово ръководство. Toй вече е треньорът с най-дълъг старт без поражение начело на английския гранд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация