Шефовете на Ливърпул обясниха дали бъдещето на Клоп е свързано с мърсисайдци

08:06
Шефовете на Ливърпул обясниха дали бъдещето на Клоп е свързано с мърсисайдци

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп има пълната подкрепа на шефовете на клуба. Мърсисайдци са в страхотна дупка, след като загубиха 6 от последните си 7 мача и паднаха до 8-ото място в класирането, като изостават на 22 точки зад лидера Манчестър Сити. Вече се заговори, че столът на германския специалист започва да се клати, но според "Daily Mail" това не е така и наставникът може да е спокоен за работата си.

Собствениците на Ливърпул са поставили като минимална цел класиране за Шампионската лига. Дори и тази задача обаче в  момента изглежда доста трудна за възпитаниците на Юрген Клоп, които изостават на 4 точки от заветната 4-а позиция.

Въпреки всичко, босовете все още имат вяра, че Клоп може да вдигне отбора. Те разбират тежката ситуация, в която германецът работи, заради лавината от контузии в отбора и са убедени, че когато разполага с всички свои играчи, наставникът ще върне отбора в правия път.

Освен всичко друго, Ливърпул има още работа за вършене и в Шампионската лига, където отборът вече спечели първия мач с РБ Лайпциг от 1/8-финалите с 2:0 и сега предстои реваншът между двата тима в сряда вечер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация