Акрапович: Бяхме изненадани от новината за напускането на Гриша Ганчев

14:46
Акрапович: Бяхме изненадани от новината за напускането на Гриша Ганчев

Старши треньорът на ЦСКА София Бруно Акрапович коментира ситуацията в клуба, както и настроението в отбора му преди предстоящия сблъсък с Черно море от следващия кръг в efbet Лига. Той стори това в официална пресконференция.

“Готови сме, както винаги, имаме план “В” и план “С”. План “В” беше Кайседо, план “С” Бисмарк. По моя информация той ще бъде готов следващата седмица.

Бяхме изненадани от новината за напускането на Гриша Ганчев, но това е нещо, което се случва, трябва да го приемаш по този начин. Тази ситуация не е по-лоша от това, което съм преживял. Надяваме се всички на позитивно развитие. Повдигнах отбора, на мен това ми е работата. Трябва да се концентрираме за следващия мач. Не знаем точно как да го приемем, но реакцията бе позитивна и момчетата искат да се раздават на терена.

Мен ме интересува само следващия мач, искаме да се движим напред. Благодарим на господин Ганчев, но ние трябва да продължим по този начин, както досега. Искаме да зарадваме нашите фенове.

Сега искат да се раздават и да радват фенове. Мислим, че можем да спечелим много от тази ситуация, като се раздаваме и сме агресивни.

Надявам се господин Ганчев да остане. Ние искаме с нашите действия на терена да даваме позитивизъм и да показваме, че не може нищо да ни повлияе. Виждам, че имат позитивна реакция. ЦСКА е най-големият отбор в България, няма по-голям отбор и това не може да се промени.

Играчите идват, развиват се и се продават. Ние имаме и сега много силен отбор и просто трябва да го показваме всяка седмица. Виждам голямо развитие в много играчи и ще има голям интерес и към тях за в бъдеще. Джеферсон е много близо. Той е може да играе навсякъде, но при това време искам да го пазя. Ще му дам повече почивка и когато е на 100%, ще играе.

Бисмарк се раздава, уникално е да гледаш как го прави. Иска да играе, но там ситуация е по-трудна, защото идва извън Европейския съюз, но трябва следващата седмица да е готов. Винаги пускам най-силният си отбор в игра", заяви Акрапович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация