Кипър ни вкара четири, нека всеки да си направи изводите...

21:50
Кипър ни вкара четири, нека всеки да си направи изводите...
Кипър разгроми България с 4:1 в световна квалификация от Група 8 на стадиона в Ларнака, като домакините изпуснаха да вкарат и още на смешната българска защита.

Футболистите на Станимир Стоилов имаха своите шансове в срещата, но двете греди и добрата ни игра в първите десетина минути бяха помрачени от безобразния "синхрон" между Иван Иванов и Пламен Николов в центъра на отбраната ни. Двамата, заедно със своите колеги приличаха на хванати от улицата и по никакъв начин не показаха, че заслужават националната фланелка. Кипърците правиха каквото си искат с отбраната ни, като само добрите намеси на Димитър Иванков, а след това и на Ники Михайлов ни спасиха от унижение с 6-7 цифрено измерение.

Българите започнаха добре и още в шестата минута след страхотен пробив на Мартин Петров отляво и още по-добър негов пас, Благой Георгиев тресна горната греда. Кипърците обаче попариха нашите само пет минути по-късно.

След колективна грешка в защита Харалапмпидис отблизо простреля Иванков за 1:0. Кипърците продължиха да играят по-добре и в 19-а минута Харалампидис се измъкна отново от българската отбрана и за втори път матира Иванков. Иван Иванов направи фатално сбърка за този гол, предоставяйки по елементарен начин топката в краката на голмайстора за кипърците.

В края на първия половин час домакините можеха вече да водят с класически резултат, ако не беше Димитър Иванков, който успя да извади на два пъти шутове отблизо на противникови нападатели. Бившият вратар на Левски даваше всичко от себе си, за да покрие по някакъв начин безобразната игра на двойката централни защитници пред себе си.

Все пак в самия край на полувремето Бербатов с удар от границата на пеналта намали резултата и даде надежда на своите съотборници да измъкнат нещо повече от тази среща.

Нашите започнаха добре и през второто полувреме. В 52-а минута Благо Георгиев получи топката в пеналта на домакините, финтира защитник и с топовен изстрел нацели страничната греда. Българите играеха вдъхновено, водени от Бербатов, който в този мач често се връщаше, за да поеме топката и по елегантен начин да я разпредели на някой от своите съотборници. За жалост на тарана на Манчестър Юнайтед, смешните изпълнения на българската защита преди почивката разваляха вечерта.
 
Трагедията продължи и в 57-а минута Иван Иванов отново показа "висока" класа, неуспявайки да изчисти едно леко центриране. Топката попадна във ветерана Константину, който от упор наказа Иваков за 3:1. Минута по-късно защитникът на ЦСКА пак изпусна нападателя на кипърците, който стреля с глава, но този път Митко Иванков със сетни усилия извади топката в корнер.

Комедията в българския ариегард позволи на Константину да пробие през центъра на нашата защита и само храбра намеса на Иванков предотврати сигурен гол. Вратарят на нашите дори се контузи и бе сменен от Николай Михайлов.

Петнайсет минути преди края на двубоя Константину "изненадващо" бе изпуснат от Иван Иванов и излезе сам срещу Ники Михайлов, но нашият вратар успя да изчисти в корнер. В 77-а минута обаче прошка нямаше за българите. Нашите не можаха да изнесат топката и Алонефтис се оказа зад гърба на българските централни бранители и елегантно преодоля Михайлов, правейки резултатът срамен за България.

Алонефтис можеше да вкара и втори гол в 81-а минута, но останал очи в очи с Ники Михайлов, той стреля встрани от рамката на вратата. До края на двубоя и двата отбора доиграваха срещата в бавно темпо и в крайна сметка националният ни отбор записа поредната срамна страница в своята история.

Кипър - България 4:1


1:0 Харалампидис 11-а мин
2:0 Харалампидис 19-а мин
2:1 Бербатов 45-а мин
3:1 Константину  57-а минута
4:1 Алонефтис 77-а мин

България: Иванков, Минев, Николов, Иванов, Стоянов, Ангелов, С. Петров, М. Петров, Георгиев, Божинов, Бербатов

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

StoProcentoviq
16.10.2009 16:04

Какви бази има бе кретен... само за информация Трактористите както ги наричате дето отстраниха Левски имат 16 изкуственни игрища от най-добрите в СВЕТА!!! В България има 2 пъти по малко...в цялата н шибана страна има 2 пъти по-малко от едно "отборче"

AlexAng
12.10.2009 12:16

*lol* Къде няма бази - и ФК 1914 има и Литекс има и к`во стори там "правилния" треньор - НИЩО...Той имал възгледи , но футболистите не го разбират -ХА-ХА...Тоя ако го сложат начело на Ман.Ю след първия мач ще се изтъпани и ще каже "Ми аз к`во да направя като Гигс не говори български???" и пак ще е недоволен

AlexAng
12.10.2009 12:09

*wink* Пичове,стига с тия терени,стадиони и бази-в Африка също няма условия , но я кажете еврогранд без африканец - няма.Там отборите имат СЕЛЕКЦИОНЕРИ - ходят по поляните из Гана/например/ и като видят някой му казват "Я ела драги,ще те вземем в Беверен,а ако ставаш после в Арсенал и накрая ще те продадеп за 20-30млн. на Ман.Сити"...МЪРИ не разбира нищо от селекция и Кипър му е най-малкия проблем...Къде беше Камбуров срещу Ирландия??? Те "били силни там и с такъв играч не можем да ги надиграем " ХА-ХА - ми те Барса сас с най-силната средна линия - дай отборите да излизат без средна линия щото така и така Барса там ще ги надиграят *lol*

tt
12.10.2009 10:00

Нито журналиста, нито треньора разбират от футбол.
"6-7 цифрено измерение" - както е написано в статията са милиони, което показва и ниска култура.

За мача - срещу силно агресивно нападение да поставяш няколко момчета събрани в последната минута, а дефанзивните халфове се мотаят напред - е очевидна ТЕНЬОРСКА НЕКАДЪРНОСТ, а ако не му изпълняват тактическите указания - пак не е за това място.
Михайлов, Сираков и Стоилов трябва да бъдат изгонени !

darklover
12.10.2009 02:14

Минало Сърбите 6тица - отличници
Настояще Кипър 4
Бъдеще Фарьорски острови - 10ка

kust
12.10.2009 00:00

Стига вече,минало заминало.ЗАРЕЕТЕ ГО ТОЯ МАч И ДА ГЛЕДАМЕ НАПРЕД! *wink*

Gundito9
11.10.2009 23:45

Нали много ревахте,че Мъри не викал за националния никой от отбора на Цецка,ето ви го сега "брилянтния" защитник И.Иванов който направи две "брилянтни" грешки които са непростими за футболист който играе за честа на България.Да ок всеки прави грешки но две фатални след които паднаха два гола е пълен ъпсурт

kust
11.10.2009 23:44

Помниш ;о трифон иванов *thinking* *sick* Беше грозени гаден ама вършеше работа

MeToDueB
11.10.2009 23:41

и все пак .. не знам защо, но в офанзива отбора ми харесва .. харесва ми начина по който се организират атаките .. Кипър и челна стойка да направят .. и на врата да си стъпят .. каквито и мъки да положат .. едва ли биха направили атаки .. каквито ние правихме .. но все тая. Напред играем със самочувствие .. с фантазия и изобретателност и красиво, а назад без коментар .. ЕХХХ .. ако имахме една нормална защита, която поне да знае къде да стои .. *evil*

kust
11.10.2009 23:38

Споко пич Грузия ще ги вземем наекс поне 3-4 на нула,ама фаида няма даима *sick*

MeToDueB
11.10.2009 23:29

а вече как мислите .. ще вкараме ли гол на Грузия ? Ще ни бият ли с много .. ахх .. на какво ниво паднахме. Не сме от вчера и днеска така .. не можем да бием никой, но поне не падахме .. равен .. равен .. пак е нещо, а сега .. трагедия. Пълна трагедия ..

kust
11.10.2009 23:27

Mда за това не мога да споря така си е на пръв поглед пък и не съм запознат добре с литекс,някакси са ми безинтересни.
Друга работа си е Ботев(Пловдив),тукасамо интересни работи *smile* *joking*

Kalinho
11.10.2009 23:27

за първенствата пак ще ти дам за пример сръбското и то е много зле дори може би по зле от нашето. Гледал съм няколко мача стадионите им са като нашите даже и по зле терените също а за феновете няма нужда да споменавам скоро убиха един което говори що за хора са и там. Имат 2-3 сравнително прилични отбори и другите са им пълни дупки.

arsenov
11.10.2009 23:24

странно как заглавието не е бербо вкара феноменален гол и направи загубата ни по красива??

Kalinho
11.10.2009 23:22

в Литекс нещата бяха много по различни специално там най - простото нещо примерно селекцията - всички казват добра голяма скъпа ама като се позамислиш върнаха играчи по над 30 год. или такива който са вечно контузени или играли в отбори от долните девизий в Европа. А да не споменаваме че там въобще не можеше да наложи схемата която той харесва и че примерно в групата винаги имаше поне 2-3 юноши просто защото опитните играчи в Литекс са не повече от 15-16 което за отбор с амбиций е смешно

MeToDueB
11.10.2009 23:18

как не ни е зле първенството .. има ли нормален стадион ? Играчите са смешници .. с малки изключения .. терените са супер зле .. а как снимат мачовете само .. да ти се догади и да се откажеш дори, ако на 1000 мача има един интересен .. да го гледаш. Няма по-лошо първенство и никога не е имало .. не мога да си представя какво значи по-лошо от нащо .. или пък някой да е на нащо ниво *joking* пък феновете са такива лумпени .. все едно се карат за някакви суперзвезди .. супер тъпо смачкано първенство .. *sick*

kust
11.10.2009 23:16

Aми то донякъде точно тоя стремеж да огоди все на някой го опропаси и в Литекс

Kalinho
11.10.2009 23:11

първо първенството не ни е толкова зле примерно на Сърбия не е нищо повече от нашето ама какъв отбор направиха за 4-5 години усетиха се, че трябва промяна и успяха. Работата на селекционера не е да ги учи на тактика това трябва да са го научили в клубните отбори. Стига сте приписвали на Мъри вина която не е негова не може за 20 дни в годината да научиш някой който за останалите 340 не са го научили. А Пл. Николков и И. Иванов имат доста мачове за младежи. И. Иванов от както издъни няколко мача за младежите още от времето в Локо Пловдив го мразя като е по сериозен мача и хич го няма. Мъри гледа да угоди на всички и там му е грешката даде шанс на хора който доказаха че нямат място като И. Иванов и поне вече няма големите разбирачи да му дават акъл да ги вика

kust
11.10.2009 23:07

Напълно съм съгласен.Със по- качествен треньор второто място в групата ни беше в кърпа вързано,обаче не, трябва да се въртят все едни и същи хора за да вървят далаверите тва е !Аз не мога да го проумея това как може да се опънем на Италия така ,а да губим точки от черна гора и от ейре като домакин .Все тая в България още дълго няма да се осетят какво трябвада се направи,а примерите са около нас.Гърция преди време взеха мерки и резултата беше на лице,в момента Сърбия са на път да постигнат и те нещо значимо,Румъния пък винаги са били над нас и т.н.

MeToDueB
11.10.2009 23:04

едва ли биха ме направили горд .. слабия и бездарен Левски в ЛЕ .. и страхливия ми любим отбор - ЦСКА .. видяхме с Рома .. страх .. страх .. и с Лацио другия български отбор го съсипаха от бой .. не стават за нищо. Няма бъдеще, няма настояще .. поне минало има, ама така не се живее .. дано след тази загуба 1-4 .. си направят изводите президента и всички отговорници в БФС .. да вземат да дадат вече тия тъпи бази и стадиони на отборите на концесия .. да направят едни нормални стаидони, че на първо място .. не може да се гледа това долно първенство, заради грозните стадиони и позиционирането на камерите .. да направят стадиони .. бази, да вдигнат нивото малко .. че трагедията е пълна .. офанзивата е добра, но защитата е кръгла нула .. всички плюеха по Бербатов .. не играел .. едва ли след този мач ще кажат нещо за най-добрия играч на България. Освен да беше застанал и в защита да им казва къде да стоят .. сигурен съм, че щеше да се справи .. напред им дирижираше й им казваше къде да застанат, за да има хора .. да му искат топката .. движеше се постоянно, искаше топката и движеше .. но при 1-3 .. и на него му писна и му се уби желанието.

MeToDueB
11.10.2009 22:59

ФАКТ Е .. и съм го повтарял ХИЛЯДИ ПЪТИ ... НАЙ-ГЛУПАВОТО и нещастно .. гнустно, продажно, смешно .. и грозно първенство е БЪЛГАРСКОТО .. вижда се разликата .. между тези, които играят в България .. и тези, които играят в чужбина .. така е. Дори слабия Коловати щеше да знае къде да застане и щеше да е по-ориентиран и по-ефективен и от двамата ни централни защитници взети заедно .. Дано това най-смешно първенство на планетата се оправи някога .. и ги учат поне на тактика .. а не да пият и да се правят на мъже в Син Сити .. Трябва ни един треньор чужденец, който да ги учи на тактика .. да ги учи на подсигуряване .. сега всички обвиняват Иван Иванов .. да .. виновен е .. и е глупак. Виновен е за двата гола, но какво правиха другите .. първия гол беше колективна грешка .. втория негов, третия негов .. виновен е, но Мъри си изми ръцете .. и сега се радва. Да не го беше викал хич, а не преди месец да ми правят някакви скандали .. да ми се правят на мъже .. и сега .. ето видяхте ли, викнах го .. какво направи, нищо. Тупан е и Мъри .. Вече не вярвам в тоя нациоален отбор .. поне Бербата е голям, а аз гледам Ман Ю заради него .. и поне той може да ме направи горд .. както и Стилян и Марто.

MeToDueB
11.10.2009 22:58

Факт е, че Иван Иванов направи най-глупавите грешки в историята .. за последно видях такива на мачовете на Левски .. факт е, че нямаме никакви млади и надеждни играчи в защита .. те са си тактически неграмотни .. нито младия Иван Иванов .. нито Котев, нито Станислав Манолев (той поне ще се научи) .. нито младия Генев от Левски .. нито Пламен Николов .. нито Минев .. нито пък Коста Стоянов стават за нещо .. от младите футболисти не виждам нито един достоен за националния отбор. Може би не са толкова зле, но всички на куп са си жива трагедия .. видяхме срещу Кипър. Иван Иванов е тактически неграмотен .. все пак преди това с Италия знаеше къде да стои .. може би има значение това, че игра и с нови колеги .. не се познаваха и т.н. .. но грешките са си грешки. За негово щастие не са фатални, защото .. така и така сме отпаднали, а Ирландия са се класирали .. и няма да ни е толкова яд, ако бият Черна Гора .. СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ .. Един играч с уникална класа, който сигурно го е срам да играе с такива слабаци .. - Бербатов .. едни Благо, Марто и Стилян .. които се старят колкото могат ..

MeToDueB
11.10.2009 22:56

Искам да попитам Мъри и всички глупави треньори, които се изредиха до сега .. дали има повече от два мача, в които да са играли 90% от играчите заедно .. може ли всеки мач различни защитници .. различна халфова линия .. различен нападател до Бербатов .. само Иванков, Бербатов, Стилян и Ангелов са били в игра в поредни мачове, когато не са имали проблеми с контузии или картони .. а с другите винаги промяна .. Телкийски вкарва гол .. след това, не го викат .. В Димитров прави асистенции .. след това, не го викат .. въобще нямам думи .. и Мъри ужким да замаже очите на всички сега .. и да се оправдае .. - ето .. пуснах ви Благо в един мач .. и ви взех Иван Иванов .. и видяхте ли какво стана ? Да беше пускал Благо от по-рано титуляр в квалификациите .. Божинов също .. Илиев го забрави някъде по Русия, както каза коментатора .. направи "яката защита" с общо 4 мача на кръст .. и край .. изми си ръцете.

Kalinho
11.10.2009 22:53

абе много ми е интересно като ги хвалите толкова чорбата колко звезди биле изкарали я вижте колко от тях са юноши и колко откраднати от другите клубове. Та примерно Мартин Стилян и Бербо нямат взети заедно и 150 мача за цска.

genchooo
11.10.2009 22:48

Кога почват евроквалификациите *wonder* *sick*

kust
11.10.2009 22:40

Notlike не съм съгласен с теб за цска защото може и да не си спомняш какво е било преди 89-та ,но за тоя информация тогава играчи севземаха на безценица в цска от повечето отбори и около15 от тотлите на българия са си просто купешки,.Апри условие че 20 години обираш най-класните играчи в страната е нормално само ти да имаш изявени играчи които да се продадат в топ отбори и да постигнат нещо.
Аз не съм нито от левски нито от цска но честно казно в последните 10 години Левски има доста по добри резултати и показва развитие ,за разлика от ЦСКА ,те просто си тъпчат на едно място.(ако може да се каже че в Агрупа изобщо някои не си тъпче на едно място.

kust
11.10.2009 22:33

Този резултат е плод на три кошмарни индивидуални грешки.Атаката ни игра не зле ,имахме положения(две греди),халфовете малко мудни но все пак стабилни.Единствено двете грешки на Иванов и една на Ангелов ни костваха три гола .Мача сякаш ни се изплъзна и според мен това е по вина на трениора,просто не може да се започва с толкова неопитни централни защитници!
Въпреки всичко вярвам че тепърва отбора ще показва какво може в бъдещите евроквалификации!

lubo_309
11.10.2009 22:22

Пич, това дето казваш за Боримиров и Христов е така, но те са играли за Левски, а не са юноши. Ако не се лъжа за това не са споменати. Сега няма да търся точния коментар. Иначе W(*КА не е една, а са 3 със същото име, и още няколко с подобни заглавия в различните страни. Сам си прави изводите.

Notlike
11.10.2009 21:26

Дано с Грузия пусне първата защита. Тогава ще кажа, че Мъри може да има качества на специалист. Един футболист се налага в 3-4 мача поне и тогава се правят изводи за него. От 90 минути нищо не можеш да си представиш. А и същите момчета ще са много по-надъхани и си мисля, че ще играят на топ-ниво! Все пак те са бъдещето на футбола ни и трябва да им се даде шанс. chorbaspor, вашите играчи в чужбина имат ли някакви успехи? Отборчето на Боримиров (Мюнхен 1860) има ли влизане в зона УЕФА? Има ли ТИТЛА на Германия, какви са тея тъпизми. Чорбаспор, явно не знаеш, че Мариан Христов има титла с Кайзерслаутерн и е левскар ? Необразован си. Боби Михайлов има 20 мача в Рединг, който по това време е във втора лига (Чемпиъншип). Имате пет легионера с титли и се кефите на това... то само Стоичков има повече титли в Барселона, отколкото всички легионери на Левски в историята.. *joking* Признайте си - нямате българин, легенда на чужд отбор! Е, ние имаме, при това не една... Любо Пенев, Стоичков и още куп други .. кой да ви каже ! ЦСКА е една, в България равен няма..

Kalinho
11.10.2009 20:27

е дайте да погледнем от положителната страна видя се ясно, че някой играчи нямат място в националния и поне вече няма да има разбирачи който да питат постоянно защо не са в отбора даде им се шанс и те показаха ясно, че не могат и нямат място в отбора. Тая русичката ванката направо мисля да го направим рибар и без това трябва да ходи да си копува мрежички ...

matrix83
11.10.2009 19:51

Не съм привърженик на българското първенство, но много ме дразнеха коментарите на чорбарите напоследък относно това как в националният отбор викат разни смешни футболисти от Левски, а великият И Иванов от ЦСКА не вземал участие. Видяхме го вашия големец как помогна за 3 от 4-та гола в нашата врата - добре ви го сложи, тъпи чорбари. Видя се че не футболистите от Левски са причината да губим точки в мачовете от квалификациите. Просто в българското първенство няма един, поне леко кадърен защитник. Напълно съм съгласен със zarko_01. Стига с това делене на левскари и ЦСКАри - всичките са тъпанари !

ivailo_zizov
11.10.2009 19:21

Минев, К. Стоянов, Иванов и Николов???
Според мен те въобще не са за националния. За мен националния отбор е нещо свято, обществен феномен, който да обединява хората...когато гледам мач на нашите искам те да дадат не 100, а 120% от себе си. Дали Бербатов ще вкара или някой друг няма значение за мен. Аз не ги деля на левскари или цесекари и да ви кажа ли защо: защото на фланелката им близо до сърцето стои герба. На личната им карта пиши българи, а не Левскар или цесекар. Колкото и да пишете по форумите кой къде играл или какви голове вкарал също няма значение, защото и 30 футболисти на Левски или ЦСКА да играят във Висшата лига какво от това като следва 4:1 от Кипър *sad*

cesekarchetooo
11.10.2009 18:36

chorbaspor, в момента има трима човека, излезли от ЦСКА, които играят във Висшата Лига. Досещай се. И за разлика от долуизброените ТЕ ПОСТИГАТ УСПЕХИ там. Защо не отбеляза, че за трите сезона, в които Четириименния изигра в Примера, имаше общо около 10 мача като титуляр? Или може би Сарагоса може да се мери с Барса (Стоичков)?! Защо не каза, че нито един от тези не е постигнал нищо в чужбина и ако питаш фен на Сарагоса кой е Гибона, той ще те гледа като утрепан? Айде да не навлизаме в тоя спор, защото е очеизвадно, че ще го загубиш, а и доста се отклонихме от темата...

stoqn_maradona
11.10.2009 18:24

ама какви изводи бе хора...изводите трябваше да са направени много отдавна...националният ни отбор не е на тва ниво от вчера или от днес...кой да играе ? 2-3ма не стигат за 1 отбор...викат се "млади таланти" като Иван Стоянов и Коста Янев...докато бяха в Сливен не излизаха от Империята(дискотеката на лечков) а сега не вярвам да е по-различно в София..и така е с целия отбор и за тва сме на тоя ред *wink*

Monty
11.10.2009 18:16

Честито скъпи българи! 15 години след 4-тото място в света, останаха 3-4 отбора в европа, които вероятно ще можем да бием и у нас, и на гости - Люксембург, Лихтенщайн, Сан Марино и Андора!
Снощи стана ясно, че българските национали са напълно тактически неграмотни, емоционално - бездушни и спортно - технически некадърни! Очевидно е също така, че "фамозните" Котев и Иванов нямат никакво място в националния! Не защото са от ЦСКА, а защото към днешна дата са некадърни за това! Може би са недорасли - да растат - но вън от отбора. Нека идат в трета лига на Германия, да се научат на труд и дисциплина! Нека те и другите лигльовци работят за 500 лв на месец! Аз съм на 25г и НИКОГА не съм се срамувал повече от националния ни тим....

maimuneka
11.10.2009 16:53

sram.....pozor..za bg futbola...stiga s nashi i vashi gospoda shefove ot bfs!dokato go ima tova neshto shte bade taka vinagi.gorkite futbolisti....dagi opla4esh jivi.. predlagam ; neka gospodata upravliavashti da tragnat i obikaliat iz bg po to4no po selata i sam sigoren 4e shte otkriat mnogo ka4estveni futbolisti..mnogo po dobri ot segashnata napast koito e tam v momenta. i razhodite shte badat v pati po malko kolkoto sega se praviat v nac. otbor..gospoda ogledaitese...naokolo i mahnete tazi izmet ot bg otbora.nesa vsi4ki opredeleno tova e iasno i vidno...vse pak tova nee detska gradina, zada se u4im sega......

zarko_01
11.10.2009 16:52

Аз сам просто вазмотен от това делена на левскари и цесекари!!!!!!
Именно за това сме на това дередже!!!!! Просто е смешно!!!
От тази загуба трябва да се направят съответните изводи! А не да се обвиняват футболистите те толкова си могат! Но се самнявам че в друг формат защитата ни щеше да е по добре! Трябва да се работи с малди футболисти, а Кишишев и някои други просто няма какво да дават повече на отбора, а и се самнявам че са по-качествени от младите ни футболисти!!!!
Просто Наско Сираков и Мъри не могат да изградят добър отбор. За мен трябва да се назначи човек които да може да надъхва играчите и в същото време да имат изклучителен респект от него.Според мен футболиститени не са достатачно респектирани от Стоилов.

Takeo
11.10.2009 16:20

Предлагам да направим 2 национални формации. Едната само от футболисти на Левски и ЦСКА, другата - от останалите отбори. София, в някаква форма на сепаратизъм ще се отдели и ще стане самостоятелна държава. Останалите софийски тимове ще преминат към провинцията. Така ще можете да си грухтите на воля, без да са длъжни всички останали да слушат досадните ви препирни кой е по-по-най! Така и не ви проумяха кухите кратунки,че проблема и много, ама много по-дълбок.

mement0o
11.10.2009 16:14

Бербатов отново на ниво брав. Само тои ме интересува вече. Жалкия национален да се спасява.

didanka8012
11.10.2009 16:12

Не съм левскар,но да погледнем сериозно на нещата.Защитата беше УНИКАЛНО слаба.Много жалко,че имаме огромни надежи.И сега пак всички ще обвинят някой който не го заслужава *erm*

gbfil2
11.10.2009 16:11

Истина е, че националния отбор не е училище. Обаче за да имаме научени футболисти в националният отбор, трябва да имаме изградена политика за създаването им. Бази, училища, специалисти, клубен футбол и пр., а Боби Михайлов, заедно с цялото ръководство на БФС, без значение на цвета им, повече се интересуват, как да си напълнят "джобчетата". Докато тези хора не си отидат и не дойдата професионалисти на тяхно място действителноста ще е такава. А иначе малко ни биха, можеше още!

chorbaspor
11.10.2009 16:04

cesekarchetooo, личи си, че много-много не се интересуваш от футбол... пък все пак годините го показват... Сигурно и Даниел Боримиров не е играл в Бундеслигата... Домовчийски е без отбор, а? Божидар Искренов не е играл в Сарагоса ( за по-тъпите като теб ще кажа, че това е отбор от Примера), Боби Михайлов не е минал през Рединг...а Златко Янков игра и в Бундеслигата и в Примера... не, не Наско Сираков изкара три сезона в Примера...нали син крак не е стъпвал в тези първенства... Нищо, че и Ники Илиев мина през Франция, Италия и Германия...а Петър Хубчев...ами Цанко Цветанов, Йовов и Станислав Ангелов... и те ли не са стъпвали в Германия... Добре, а я сега ми кажи футболист на ЦСКА, който да е стъпвал във Висшата лига на Англия.... неможеш ли !? Ми 'щото няма... Айде сега марш в кочина....

Foxymj
11.10.2009 15:34

Изводите са ясни - Българският национален отбор няма качествена отбрана... дори Кишишев да беше там не мисля, че щеше да е безупречен, вече не е толкова свеж. Миро Манолов може би щеше да се представи единствено на ниво!

didanka8012
11.10.2009 15:25

Ами вчера защитата беше ТРАГИЧНА,все едно играеха за някакви селско отборче.Пак резултата е само 4:1,можеше да е поне 6:1.Големи надежди имахме,наистина ТЯ умира последна,но в нашия случай тя умря още в 19-тата минута.На полувремето 2:1 надявах се поне нещо от рода на 2:2.Жалко за нас феновете *sad*

JEP
11.10.2009 15:00

Михайлов го каза най- добре : " Националния отбор не е училище" .Това е така , но не само за играчите ,но и за треньора. Единствено Мърито може трети мач поред да прави една и съща грешка - да не поставя добри защиници на постовете ,на които играят в клубовете си.А след като си го направил да забравиш да ги подсигуриш .Това си е безхаберно отношение.

lubo_309
11.10.2009 14:49

Да, да, да, точно така! Или защо W(*КА-рите не различават цветовете и каква е разликата между турско и кралско синьо? Защо само Мъри и Наско споменавате за виновници тоя цикъл? Да не би при Марков да имахме повече от 3 точки от 3 мача, от които 2 със непретенциозни на пръв поглед отбори? А да не забравя как преди 4-5 месеца за всяка грешка в защита беше "виновно говедото Томашич, Стоянов и т.н." А вчера какво стана? Ма той е наш и за това Мъри е виновен? Е много сте прости, плоски и далтонисти отгоре на всичко! Казах ви да си свалите червените очила или поне мълчете като не разбирате от футбол на национално ниво! Вие си знаете едно и то е да грухтите. Е продължавайте в същия дух, но се чудя дали има кой да ви чуе освен чичовото и дебелия свински бут на Дудучето?

drummer
11.10.2009 14:32

Завърши един безславен квалификационен цикъл, под "мъдрото" ръководство на "специалиста" Мъдьо (Кипърски) и отговорника (интригант) Сираков..?! Записахме една много тъжна страница, от историята на българския футбол. Всички които желаят, да се сбогуват с ......покойниците, могат да заповядат на 14 .10 .(сряда) от 22.45ч. на националния стадион ! Да се готвят аферистите от .....БФС !!! *lol*

denw
11.10.2009 14:22

НЕЗНАМ ЗАЩО ОБВИНЯВАТЕ САМО ЗАЩИТНИЦИТЕ, СТИЛИЯН ПЕТРОВ И ПЕЛЕТО МАРТО ТРАГЕДИЯ!!!! ВЛЕЗНА МАЛКО КОСТА ЯНЕВ ДА ЗАДЪРЖА ЦЕНТЪРА А И МЪРИ СИ ОБЪРКА СЪСТАВА ВЕСКО МИНЕВ СЕ БОРИ МОМЧЕТО АМА БЕЗ РЕЗУЛТАТ ... *sad*

cesekarchetooo
11.10.2009 14:13

Говеда, надигайте рога докато е време, че идва Берое и пак ще развалят циганския празник на ГейАрена. Ванката може да е всякакъв, но поне има качества и потенциал и след 1-2 години най-вероятно ще играе там, където рогат не е стъпвал - Серия А, Бундеслигата, а може би и в Примера. Затова по-кротко, на всеки се случва да сбърка, особено когато се запознава на терена със съотборниците си.

chorbaspor
11.10.2009 14:09

Ще го обичате ,докато не допусне същите грешки при някой важен мач на Çorbaspor... *thumb_up*

ivoarsenal
11.10.2009 14:09

Вчерашният мач беше най-яркия пример на безсилие немощ и пълна безотговорност както от футболистите така и от трениорския щаб на националите.НИКАГА НЕ СЪМ СЕ СРАМУВАЛ ТОЛКОВА ОТ НАШИТЕ НАЦИОНАЛИ КОЛКОТО ВЧЕРА.Не може едно джудже във фетбола като Кипър да ни разпилява по такъв начин.Вярно през първити 10 минути можеше мача да стане съвсем друг при един гол от наша страна но не би и след това лъсна пълното безхаберие на всички.БРАВО МОМЧЕТА ТОЧНО ТОВА ОЧАКВАХМЕ ОТ ВАС.Колкото до писаниците тук между левскари и цесекари искам да кажа на всички че това енационален отбор и колкото по-бързо това се разбере от всички толкова ще е по-добре.Няма значение кой прави грешки има значение само това че сега сме пълни идиоти в очите на футболните нации.Защото едно е да те бие Италия (та макар и 5-0)а съвсем друго е джуджуто Кипър да ти скрие топката

Notlike
11.10.2009 13:41

Ние си обичаме Ваньо, каквито и грешки да прави. Той е наше момче ! Относно говедата, направи ли някой от вашите толкова грешки, ще го линчувате, просто защото сте ГОВЕДА. Потопете се в лайна и душете, турскосини макарони *lol*

Gopcho
11.10.2009 13:38

Много грешки във защита... 2 фатални... при 1-вия гол цялата защита има вина... а ние просто не си вкарахме положенията...
Как да биеш след като се допускат постоянно грешки във защитата, а нападението ти неможе да реализира!!?!?

Futbulfen
11.10.2009 13:27

Наслушахме се през целия квалификационен цикъл на това как момчетата отзад не стават..как били левскари , как били на по 30 , как Мъри не ги наредил или викал само сини и оранжеви...и ако до сега УИния от изкуствения отбор имаха някакво право да негодуват , то сега е момента да си затворят устите мръсни!!! Ето ви защита в която има 2ма представители на ц(*ка , ето ви Иванчо стопера , за който да играе при младежите е недостойно и неприсъщо , ето чорбари .. няма ги Стоянов , Топузаков и т.н. Постигнахте това което искахте..вашите момчета бяха отлични (повярвайте това пише в кипърската преса). Някой искат да не се делим ... как да стане това като щом бъдат извикани повече от 3ма футболисти на Левски всички прасета вдигат вой до небесата , плюят Мъри и Наско и т.н. Мъри не е виновен , че отзад сме като разграден двор .. извика бранители (не беше чак толкова отчайващо). ЗАради вас от сектор ГЕЙ се викат такива като Иван и ето го резултата. Копахте гроб и сега сами паднахте в него..смешници!

chorbaspor
11.10.2009 13:19

То че не се състои само от магарето на "евробоеца на дядо" е така...ама...той асистира за два от головете им и не беше на място за 3-ти.... *thumb_up*

koki74
11.10.2009 13:17

абе СМОТАНИТЕ защитата да не се състои от ИВАН ИВАНОВ само ?

lubo_309
11.10.2009 12:51

И какво се провалиха Мъри и Наско? Те поеха отбор, който вече беше изоставащ в точките. Имаха директни мачове, но никога не разполагаха с оптималния състав. То не бяха контузени защитници, то не бяха нападатели, то не беше тоя не във форма, то оня не искаше да играе. Какво трябваше да направят те, питам аз? Имаше ли някой в защита дето да играе в България или чужбина да не игра при Мъри и при Марков. Викаха се футболисти от Бразилия през Англия, България, Израел, Русия и така до Япония. Какъв е разултата го видяхме всички. Та питам кой им е виновен на тия, че толко време да не са се научили да играят футбол? Дали Мъри и Марков бяха виновни, че те разполагат с момчетата по 5-6 дена за месец, месец и нещо или самите футболисти, че не на се научили в отборите си?

iasen_h
11.10.2009 12:25

Един път викна Цскари в защитата и ето резултата -> Браво ИВАН ИВАНОВ *stop*

stefko18
11.10.2009 11:50

спокоино ве пи4ове ще се класираме на световно или европеиско 2050 като ни изберат за домакини *sick*

tamplier
11.10.2009 11:41

И този квалификационен цикъл за нас приключи по познатия начин. Не виждам защо хулите играчите(независимо от кой отбор са те). Не може да претиндираш,че си голям треньор и в мач(квалификация за световно първенство)да пуснеш в защита, момчета които играят заедно за първи път. Ами нормално е да грешат, нормално е комуникацията между тях да я няма, как тогава да се подсигуряват?Едно е ясно на този отбор му трябва футболен специалист и неговата национална принадлежност да не е българска. За да може това поколение да играе поне на един голям футболен форум "мишоците" в българският футбол трябва да си ходят. Мъри и Наско за пореден път се провалиха и ако искат да запазят поне малко от уважението ни - нека си ходят СЕГА *stop*

lubo_309
11.10.2009 11:31

Да определено има и други варианти, но тия 4-мата дето ги изброих с една промяна направиха най-малко грешки във 3 поредни мача от квалификациите - само един допуснат гол. И в крайна сметка те за другите квалификации пак няма да играят! Най-много един от тях. Не ме е яд, че паднахме снощи в мач без никакво значение, яд ме е от поведението на разни хора от форумите и отбора. Лошо няма да имаш мнение, да го изразяваш, ма като не разбираш и това се е доказало във времето по-добре си мълчи, щото иначе рискуваш да ти се смеят, че си тъп! Това се отнася до Иван Иванов, за който да играе десен бек в националния и при юнушите е под достойнството му, а снощи явно беше над способностите му да си свърши работата! И всички, които подръжават на неговия клубен отбор, защото освен да псуват Мъри друго не чух от април месец до днес. Дуче, ти си тъпо и мазно прасе. Умри!!!

lubo_309
11.10.2009 11:25

Ще напиша нещо. Дано да стигне до ушите и очите на който трябва, Дуче ето ти футболисти от турския армейски клуб в българския национален отбор! За втори път през последната 1 година защитата е предимно от червени паляци и за втори път резила е пълен. Нали ония бяха на 34-35 години и не могли да тичат, а тия "къде стигнаха"? Червените фенове за пореден път показват, че не виждат през червените очила! Сега Мъри им бил виновен. Кво тряаше да направи той? Да викне Ил. Стоянов, Томашич, Кишишев и Венков ли? Ми те тия са със средна възраст от 8-9 години повече от момчетата от снощи и кво щеше да стане? Да бием Кипър и кво? Ирландците си взеха точка от Италия и защо си мислите, че няма да вземат още една от Черна гора и да се класират напред и кво правим тогава? Във следващата квалификация се пускат по-младите момчета излагат се в десет пъти по-важен мач от снощния и отписваме още един квалификационен цикъл. Това ли трябваше да стане?

excille
11.10.2009 11:16

cesekarchetooo Не само че базите са ни в трагично състояние, ако изобщо мога да използвам думата база за тези полета.Сегашните деца те немислят за футбол те са от 12-13 годишна възраст по дискотеките: пият, пушат и тн. и това държавата го позволява.Еми няма как да създаваме футболисти и да се надяваме на нещо повече от минимални загуби и измъчени хиксове.

kampro
11.10.2009 10:59

cesekarchetooo
случайно да си чувал,за БКП,а?.................

dgk
11.10.2009 10:55

Докато има разделение на сини и червени и в национала и до 30010 няма да се класираме за Световно камоли за Европейско. Време и опит им трябва на младите... и безпристрастен чуждестранен специалист, който не се интересува от клубната принадлежност на играчите, а само от тяхната класа и форма.

zarko_01
11.10.2009 10:42

Браво момчета и наи-вече браво на раководството!!!!! Наистина успяхте да ни накарате да се срамуваме от този отбор. Ако смята Мъри по този начин да изгради добра защита, като всеки мач прави промени просто няма да се получи.И не разбирам защо се гледат само защитите на ЦСКА и Левски!!!!! И нека в сряда да излязат все пак същите 11 играчи за да им се даде шанс да докажат че може да се разчита на тях за напред.Ако не успеят поне да се знае да се тарсят други играчи по качествени!!!
Но моето лично мнение е че трябва да се направят промени, може би и наставника трябва да се смени.

AiVaRlL
11.10.2009 10:29

Ако играеме така ща идем на световно ЮАР 20010

AlexAng
11.10.2009 10:27

*lol* Слава Богу....тея от 12-13 положения вкараха 4 , а има таки дето биха пропуснали само 4...На дъното сме , но може още да копаем

Cris_7
11.10.2009 09:52

Най-трагичните национали! Само Бербо и Стилян играха добре ,всички други трагедия *sick* И искаме да играеме после на световно ;хх няма да играеме с тази игра!

likata
11.10.2009 09:51

Всички са леваци, всички вън . За тея гивизенца футбола е просто пари,коли и курви До вчера си загрявахме с Кипър днес ни бият като тъпан на манифестация.Няма значение кои от цска кои от левски.Вън

kavazamery
11.10.2009 09:42

Момченцето с трите шестички??? Я си отговори на въпроса колко продадени футболни величия имате в Турция и тогава говори за червени турци,защото май става въпрос за сини анадолски манафи.А за успехите на един отбор най добре можеш да съдиш по трансферите му.А сега си помисли и кажи за последните 10-ина години(които според тебе са най успешните за леWCки),дали имате трансфер някъде освен в Турция и Израел и то за не повече от 5 лв(въпроса е да работи перачницата на Чорни) и да гледаме бай Ганьо по телевизията

cesekarchetooo
11.10.2009 09:30

manunited666, човече, сам си противоречиш. Хем ние разделяме отбора, хем само ти говориш за разделение на червени и говеда. Ние сме си измислили "евробоец"? А кой си измисли "отбора на народа"? "Отбора на народа" е България, а не клубен такъв. ЦСКА с какво е по-малко "отбор на народа" от евроидиота, питам аз? Естествено няма как да получа отговор.
И тъй като никой не спомена откъде идват сериозните проблеми в националния отбор в момента, ще ци позволя да цитирам Майкъла, който си каза нещата много точно: "Няма как да се гради къща от покрива. Базите ни са ужасни, няма качествени треньори, децата са ни скръб, юношите са ни скръб, младежите са ни скръб, а ние чакаме първия отбор да направи нещо." - осмислете нещата и помислете два пъти, преди да плюете Иван Иванов и който и да е в отбора, защото той е проявил много по-голям характер от драскачите тук и е съумял да стане професионален футболист, въпреки жалките условия, които "Държавата" и частниците са му предоставили.

gutito1964
11.10.2009 07:26

стига сте говорили за тоя милиционерски отбор левски затова е виновен мъри че ги пусна да играят нито са се обиграли нито нищо тъпи експерименти

kitnaw
11.10.2009 04:09

Ювентус, Атлетико Мадрид, Борусия Дортмунд, Олимпиакос, Панатинайкос, Аякс, Байерн Мюнхен, Валенсия, Нотингам Форест, Реал Сосиедад, Ливърпул, Монако, Спарта Прага, Аустрия Виена, Байер Леверкузен. Все слаби отбори ни се падат,за тези се сещам в момента от по-силните. :/

manunited666
11.10.2009 03:49

kitnaw разбирам , че искаш да внесеш мир но ... разбири ... че сега червените турци заслужават да бъдат поругани.Те се скапаха да обиждат защо нямало цска-ри и тем подобни , те са тези който разделят националите на Левски и ЦСКА и днес се видя защо не трябва да има ЦСКА-ри в националния.Такаче не казвай кой какво да пише.

kitnaw
11.10.2009 03:42

Няма такива жалки подобия на живот. Много се силят и много драскат по форумите,обаче има ли насочена пушка към тях ще бълват сълзи под панталона. Не намирам точната дума за да определя какво цари тук и навсякъде в тази малоумна държава. Честно казано нито един футболист не е виновен. Всички Вие "невероятни" фенове допринасяте това да се случи по-бързо. Пък на всички влечуги излезли от Дискавъри мога да им кажа само..как беше фразата /не си я спомням/ ааа,"По-тихи от спящо небе и по-ниски от окосена трева." -> peace

manunited666
11.10.2009 03:40

Те червените турци си мислят , че са евробоеца на балканите обаче не осъзнават колко грешат.Били там Леверкузен който тогава бяха на 13 място в бундеслигата , кризата отвсякаде ги беше хфанала и се радваха.Левски си би тогава Удинезе , Киево , Олимпик Марсилия , Оксер и др.Ако трябва да погледнем реално на нещата успехите на Левски в последно време и в Европа са повече не са в България.Аз незнам защо червените турци си мислят , че те са направили нещо повече , при положение , че си има факти.Левски стана първия БГ отбор който влезна в ШЛ а ЦСКА не.Левски се класира от групите на уефа а ЦСКА на дъното.Левски е вземал повече титли от ЦСКА след края на комунизма 18 - 9 ! Сами си правете изводите.

manunited666
11.10.2009 03:26

Най-жалкото при вас ЦС*КА-рите е че вие си мислите , че сте някакъв евробоец.Абе селянчета , какъв евробоец сте бе ? Сами сте си го измислили това име заради 2 - 3 мача преди 30 години.Комунизма ви подарява титли колкото си иска , най-добрите играчи взимаше власта.Ех колко ви се ще още да го имаше БКП-то.Я кажете щом сте големия евробоец защо не сте влзнали още в групите на ШЛ ? Или защо когато Левски и ЦСКА бяха заедно в групите на УЕФА , ЦСКА завършиха последни и ядоха дървото а Левски си се класира напред , стигна си напред представи се достойно и ако не беше оня рефер Райли сигурно и полуфинал щяха да играят.Но не вие сте евробоеца.Толкова сте заслепени , че просто нямам думи.А в дербитата сте още по зле , там побеждавате веднъж на 5 мача и се радвате като малки деца.Вие сте едни смешни малки турци.

ip
11.10.2009 03:25

Пак се почна..ае лека нощ на всички и не забравяйте, че Левски и ЦСКА са само една малка част от България *smile*

manunited666
11.10.2009 03:19

Ей ЦС*КА-ри , я земете да млъкнете бе.Я кажете , не ревяхте ли защо няма играчи на ЦСКА в националния ? Мъри човека си води отбора но лощото е , че е прекалено добра душа и се подава явно на медийния натиск.Ето нали вкара играчи на ЦС*КА.Какво стана ? Иван Иванов човека с претенцийте ни насрад пред целия свят.Нали мръсници гадни.Първите 10 минути нашите създадоха 3 голови положения , да испуснаха ги.Кипър вкараха но се пак 1-0 , съвсем спокойно можехме да вкараме и да стане 1-1.Но не Иван Иванов реши да направи мача по интересен.Оп 2-0 благодарение на иван Иванов.Отново създаваме положения и следователно намаляваме резултата 2-1.Второто ги натискаме Благо цели греда и се чака всеки момент 2-2 и следователно и обрат но не ! Иван Иванов решава отново да изненада всички и оп 3-1.И то как да играят момчетата.Те психически рухнаха.Какво , те ще нападат ще създават положения а оня некадърник отзад ще пуска голове.ЦС*КА-ри , замълчете защото вие сте срам един голям СРАМ!

martosas
11.10.2009 02:57

Българи сме.. България над всичко!!! Айде няма какво да се залъгваме в момента сме трагедия да се надяваме за бъдеще да се намери грешката в системата и Националите ни да започнат да ни радват ...... *cry*

BoBi_Levskara
11.10.2009 02:15

Ако ИВАН ИВАНОВ ИЗИГРАЕ ОЩЕ 1 мач за националния аз се отказвам да гледам националниш отбор.На тоя мърлио трябва със закон да му се забрани участието да играе за България.Та ми бил той убиден не искал да играе за младежите.Това дърво и за там не става.Боклук скапан чорбарски. *evil*

buzzblister
11.10.2009 02:11

Ква е връзката на този мач с Левски и ЦСКА? Излязохме на терена да бием Кипър, но те се оказаха нещо повече от очакваното и на разгромиха. Факт е, честояха по- добре на терена и заслужено си спечелиха мача, а и няма за какво да се учудваме вече шансовете на нашенците бяха нулеви, Ейре едва не победи Италия, пък камо-ли Черна гора. И 2012 пак няма да се класираме, защото българският футбол няма истински фенове! Фен не е този, който още при първите колебливи изяви да започне да ругае "любимците си". Изиграните мачове в БГ имаха ли пълната подкрепа на публиката? - НЕ!!! Стадионът препълваше ли се? -НЕ!!! Е тогава Вий какви фенове сте???

ip
11.10.2009 01:53

Няма оправия с тоя манталитет.По форумите в нета ясно си личи колко сме ограничени... ама ако по-малко се псуваме и нареждаме, и насочим гнева си в правилната посока може и да спрат да ни се смеят ОТГОРЕ и да ни мислят за лесно предвидими отрепки (фенове) *sick*

MB_KrisS
11.10.2009 01:40

Коста Стоянов, Пламен Николов и Иван Иванов, това за мен са хората, които провалиха мача. И другите нищо стойностно не изнесоха, но на който и отбор да му вкарат толкова елементарни голове, няма как да играе стойностно. Стоянов и Николов просто нямат самочувствие за национали, та те дори в клубните си отбори не блестят, та какво остава за националмия. Стоянов през целия мач "изхвърчаше" при най-малкия финт и правеше люхове като първокласник, въпреки че по едно време се поокопити малко. Николов не знаеше как да си използва краката и само ги размяташе. За Иванов какво да кажем, абсолютен въздух под налягане. Правеше на голям играч и едва ли не било под класата му да играе за юношеския национал, а го видяхме, че е само въздухар. Не искам просто да чувам повече феновете на ЦСКА да говорят, защото се видя днес и в мача с Черна гора, че Котев и Иванов, са по-слаби дори от Топузаков и Коловати, така че моля ви не се излагайте повече и приемете, че в България няма класни защитници нито от сини, нито от червени, единствено мога да изключа Сашо Тунчев.

ip
11.10.2009 01:30

neo12345 пиши на български език..без лоши чувства..

ip
11.10.2009 01:16

Стига с тия пиянски коментари ве, бахти простотията е заляла тоя сайт.Никой отбор не проваля България,а тези които не ги интересува футбола,тези които го управляват,проумейте го !!!

goldi235
11.10.2009 00:51

ей ултра син ли си ултра глупак ли си не те знам,но ако тези сливналии бяха в ЛЕВСКИ нямаше да говориш така но вашия бай Ганьо- Батков не ги взе щото е голям глупак като всички левскари

Ladko
11.10.2009 00:22

1 човек не прави отбор. Нито вината може да се поеме от 1 човек. Загубата е и по вина на треньорския и щаб и може би БФС.. Челси завърши наравно с представителя на Кипър в групите на ШЛ... Били сме ги 9 пъти, ами като хората се опитват да си развиват футбола на 10 естествено ще паднем, като при нас е обратното..

UltraBlueHool
11.10.2009 00:07

Чорбата реваха реваха че не са им викали сливенските цигъни.Взеха ги и вижте какво стана.

kokata88
11.10.2009 00:00

Обаче червеното копеленце с голямо самочувствие го раздава видя се че за нищо нестава, но нали всички чорбари ревяха като небеше повикан в националния пълен смешник трагичен дано никога го невикат отново

margo1212
10.10.2009 23:53

Добре че не се класирахме за ЮАР там резила щеше да е по-голям изглежда ни трябват още не сме готови.

ip
10.10.2009 23:46

Не Мъри , а всички в централата на БФС да си бият дузпата..Мнение за защитата нямам...причината е, че защита нямаше..имаше хаос

atomicgun
10.10.2009 23:38

С треньори като Мъри и Пламен Марков ТОЛКОВА *stop*

stvngrd
10.10.2009 23:36

че защитата ни беше трагедия, трагедия беше. но за всички знайни и незнайни специалисти и специалистчета дето се надъхвате пък топка през живота си на истинско игрище не сте барнали, мога да ви кажа само че този, който не играе, той не бърка. грешки във футбола има и винаги ще има. има слаби мачове и винаги ще има. това че иван иванов е играл слабо днес, просто е нямал ден сигурно пича, на всеки се случва. вземете който и да е централен защитник. върнете се в мачовете му през миналия сезон и ще намерите 1-2 мача с такива грешки. вземете тери, каръгър, фердинанд, видич, пуйол, който си искате *wink*

batyane68
10.10.2009 23:32

Мьри да си ходи не успява да подреди отбора!

kitnaw
10.10.2009 23:30

Благодаря donatelo,:>
Вратар,честно казано с всяка измина година загубите ни се увеличават с по един гол. Наблюдавай след време от кой отбор ще паднем с еди-колко. Изказвам мнение тук,защото не издържах на всички предни 260 поста и трябваше да кажа и аз нещо да стане по закачлива ситуацията. axaxaxaxaxa

chorbaspor
10.10.2009 23:26

Иване... Иване... п*тко заспала чорбарска...

Vratarchety
10.10.2009 23:24

Стига сте се дразнили пак добре се представихме в защита предния път като нямаше "левскар" беше 6:1 от Сърбия вижте има възход! Kitnaw бъди реалист това никога няма да стане ! На клубно ниво също сме жив зян ! Сега ще видите как ще ни изхвърлят от Евро квалификациите и това поколение си заминава ! Крайййй ! И ще става все по-зле ! Още не сме стигнали дъното ! Тепърва предстой

donatelo
10.10.2009 23:20

Ами като си некадърен,кой муе виновен на Ив. Иванов.Толкова си може момчето.

donatelo
10.10.2009 23:18

Колко много мъдрост има в думите на" kitnaw ".




Fi4o_CskA
10.10.2009 23:17

кфо ревете против футболистите на ЦСКА в националния, виновен е целият отбор за безобразната игра, и без тфа нямаше шанс да се класираме кфо големите разбирачи анализират тука представянето ни, хабите си само времето никой не ви слуша. Ники Михайлов почна да загрява и чак след това Иванков се контузи. Ебати порнографията и наистина мн жалко за Иванов, момчето най малко заслужаваше такова нещо, *evil*

dracula_88
10.10.2009 23:12

Проблемът не е само в Иванов. Или в Стоянов, Минев и който и да е. И не само в този мач. Може би все още нямаме необходимата класа да сме на голям форум. И като треньор, и като ръководители, и като играчи, и като комплектованост. И да ги плюете, и да не ги плюете - това е. Трябва генерална промяна и тя не е в смяната на един бранител. Лека вечер, мислете за друго.

Ginekologa
10.10.2009 23:07

еми така е знаем само едни да пускаме в игра а защитата я няма добре чи не се класирахме *sick*

kitnaw
10.10.2009 23:06

Жалко е,че се раждаш талантлив,а държавата и човеците в нея ти крадат здравето. Без здраве няма показ на талант.

kitnaw
10.10.2009 23:03

Училището не ти трябва на игрището,тоест знанията. Там се нуждаеш от нещо повече. Точно заради това подкрепявам неговият избор/решение. В България проституцията и наркоманията са влиятелните фактори. Само с тях можеш да успееш,само те вървят напред. Мога да дърпам конеца и да го увивам около еди-какво-си мнение и пак ще стигнем до нищото,защото за Вас няма начало. Началото е едно и то е виртуалният конфликт. peace

kitnaw
10.10.2009 23:02

В България отдавна няма футбол, защото се стараем да направим дискотека вместо някаква спортна школа или хотел вместо болница. Всеки търси материалното, всеки търси угода от даден предмет. Футбол не може да съществува тук вече, защото.. как да кажа /ще дам пример/, в Африка децата нямат нищо, мечтаят за една топка, а когато тя им бъде подарена те се чувстват отвътре като туко що създадени, ей с такива сили. Не може някакво хлапе от Африка да работи на десет години и да изхранва цялото си семейство и живеейки в колиба, докато тук някой друг четиринадесет годишен посерко пише в сайт за запознанство,че търси момиче за събота и неделя на негови разноски, lol. Истината е в тренировките, постоянството, волята и издръжливостта. От малки клечки не спират да тренират и това правят нон-стоп,за това бразилците са такива невероятни футболисти. Всеки беден човек,който е станал футболист е просто брилянтен. Давам още един жив пример-> Ривалдо. Напуснал училище за да замине за чужбина със семейството си и да се пробва във футбола и успява. Успява,защото е беден и няма какво да предложи друго на семейството си,а това е наистина безценно. Човек,който е направил правилен избор.

kitnaw
10.10.2009 23:00

Явно темата ще бъде развита като дъска с тебешири, /дано схванете примера/. Не разбирам защо винаги трябва да се търси кой е виновен,след като не разбирам как един играч може да бъде невинен,това да не е вид престъпление? Всеки има своите слаби дни,не всеки може да бъде перфектен в даден момент. Не всеки може да бъде висш левел там където го бива най-добре. Не всеки може да бъде по-силен от всеки друг,защото Ние всички сме хора,хора с нормални данни и кости,които се пречупват. Хора с нерви,хора с притеснения,хора с всякакви вътрешни емоции. Винаги,абсолютно винаги след някой мач знам какво ще бъде написано в даден форум,защото сам прекарал половината си детство наблюдавайки виртуални спамери и съм се старал никога да не достигна такъв тип пишеща машина,тоест такъв тип откъм характер и държание. Все пак всеки се учи от нещо. Колкото и малоумно да звучи за 99.7% от сеещите обиди тук волята е пряка граница между възможното и невъзможното. Човек не може да надвиши лимита си и да победи всичко/и. Просто няма да има тези сили.

arsenov
10.10.2009 22:57

donatelo защо? най тъпото в случея е че хората около 20 годишна възраст няма да усетят тръпката която ние усетихме 93-94г тва е най жалкото според мен

gfsrumen
10.10.2009 22:53

Не мога да разбера вие тука на българи ли се определяте или на левскари и цесекари???Иванов бил виновен,Мъри бил виновен,еди какво си и еди що си.Стига сте се обиждали на чорбари и на говеда.Наско Сираков каза,че отбора от години не върви напред,даже сериозно се е устремил надоло.Искат се генерални промени.Това е.Всички са виновни

peshkata_kn
10.10.2009 22:53

Като че ли се е случило нещо изненадващо - напротив случи се закономерното!!! Хора осъзнайте се - кои сме НИЕ!!!

arsenov
10.10.2009 22:50

тва е да си тъп и да продалжаваш да си хленчиш едно и също! ае заебете ги тея левски и цска е не става нищо от тях и от бг първенство тук се пише за националният и неговия срам!

donatelo
10.10.2009 22:48

ФАКТ е ,че винаги когато в Националния отбор преобладават играчи на цска(нарочно ги пиша с малки букви),България записва срамни загуби. *sad*

ip
10.10.2009 22:45

Някои държави се възраждат за Големия Футбол, докато други сами си копаят гроба.Младежите на Унгария са на полу-финал на световно, докато нашите пикльовци ще се борят да не останат последни в групите.Тая трагедия е в почти всички спортове у нас..изключвам волейбола, където дори се забелязва възход.Трябва да се разбере един път завинаги, че рибата се вмирисва откъм главата... и не футболистите са виновни,а тези които ги създават и ръководят.Политиката куца и то с двата крака..

Phenomenom
10.10.2009 22:45

Не ми е приятно да го кажа но мисля че това ще е последният мач на националите който ще гледам скоро време!

arsenov
10.10.2009 22:41

firelevski я пич аз съм бил протстант начиот около 5 години без да зная *lol*

GTonchev
10.10.2009 22:41

БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР БЕШЕ БРУТАЛНО ИЗНАСИЛЕН ОТ МАЛКИЯ И АНОНИМЕН КИПЪР !!!! :lol: :lol: :lol:

lassitar2
10.10.2009 22:39

Notlike По тъп коментар не бях чел днес.Иванов не бил във форма...та те цскато сега са в сила,и именно Иванов е един от най качествените им играчи в момента които са в основата на доброто представяне на отбора..И когато не си във форма,тогава една топка ли не можеш да спреш,или неможеш да риташ.Питам защото точно това бяха главните грешки на Иванчо..И защо Мъри е виновен?Когато вика бивши и настоящи играчи на Левски,всички ревете защо не викнал тоя и оня от цскато.Ами ето,викна ги и ко направиха?Същото какво направиха и на мача със Сърбия,допринесоха за резила.. *sick*

marki888
10.10.2009 22:38

Извинявам се,правописна грешка,но още съм бесен!!! *wink*

Notlike
10.10.2009 22:36

Мъри се оправда: "Много сме слаби, футболистите от българското първенство не стават". Хахахаха, тоя много му знае устата. Като бием, той печели, като падаме - "хванете ме за големия". Хващай пътя, момко. Подлога на БФС, долу! Цитатът е от @kokomania, за което му благодаря (няма регистрация тук)

firelevski
10.10.2009 22:36

Обръщение към всички фенове!
Нека на мача с Грузия направим ПРОТЕСТ,като нито 1 фен не стъпи на стадиона!!!!!Нито пък гледа по тв мача *evil*

Spiritdon
10.10.2009 22:35

а ве ей значи в тази даржава тапите министри да се вземат в ръце за да има бъдеще спорта с тези материални бази и това ни е малко ! Срам , срам срам *angry*

Takeo
10.10.2009 22:34

Поне можете да изписвате името на родината си правилно мама му стара!

Notlike
10.10.2009 22:34

Да, и не може да се правиш на разбирач, като не знаеш как да пишеш на своя език, но това е друга тема, нека не я задълбочаваме *sick*

SaimanP
10.10.2009 22:34

шшшшшшшшшшш
ало Левси я се сетете какво направиха вашите "футболисти" срещу Челси и после пишете
това беше най ама най слабия мач на националите които сам гледал !!!!!
Просто мога да кажа, че феновете които бяха на стадиона са прави на 100%
МЪРИ И СИРАКОВ ВЪННННННННН
*evil* *sick*

marki888
10.10.2009 22:33

Други хора трябва да се засрамят,не аз,неможе такива бездарници да срамят цяла Българиа!!! *devil*

Notlike
10.10.2009 22:32

За всички, които плюят Иван Иванов ще кажа - прави сте. За всички, които подиграват Иван Иванов, ще дам съвет - гледайте си баш Говньо Мъри. Знаеше, че момчето не е в топ-форма и реши да го засрами! Евала, Мъри, голям кур да лапаш! Знаеш кога един цесекар не е на 100% готов, знаеш, че виси на младежите и намираш момента да го "топнеш". И да го топиш, и да не го топиш, "Левски" няма защитник от неговата класа, треньорът след теб ще го разбере !!

pafata
10.10.2009 22:30

Иван Иванов играч на мача... за Кипър. Илиян Стоянов е 3 пъти по-стабилен защитник и не е защото е играл някога си за Левски, но трябваше разни "специалисти" в медийното пространство да го изхвърлят от титулярния състав. Томашич кой ли не се изреди да го псува (затова се и отказа), но пак беши класа. Пламен Николов и Стоянов също бяха толкова трагични. След срамното 6:1 от Сърбия, сега нов резил. Пълна трагикомедия!

juve_83
10.10.2009 22:28

С толкова много чорбари в състава, просто няма какво друго да се случи

vanko321
10.10.2009 22:28

Мога да кажа само едно-СРАМ!!!Никога не съм виждал така националния.Боби,взимай се в ръце,защото ще сънуваш лятото от преди 15 години,и не само ти.

Takeo
10.10.2009 22:27

Мисля си,че подобно унижение е необходимо за да се осъзнае поне част от българската общественост,че футбола ни загива. Отива си заради ламтящи за пари личности както в управата на клубовете, така и до самите футболисти. За какви бази става дума, ДЮШ са под всякаква критика! Българите винаги са имали таланти, премного за малка държава като нашата. Иска се само малко желание и воля за да вдигнем нивото. Срамота е да сме най-слабата балканска държава в момента, както на клубно, така и на национално ниво! Плюя на печалбарите, искаме си футбола обратно!

blade_mastercho
10.10.2009 22:26

абе България вече за нз си кой път остава на 3-тото място
това стана нещо като традиция за трикольорите
Уж сме силни, уж имаме играчи, а накрая с пръст в уста......

tion
10.10.2009 22:25

симеон като не можеш да измислиш какво да кажеш поне не преписвай от хората
или това си запомнил в училище

primo1973
10.10.2009 22:25

веднага ръководството вън
мърли да се връща в Литекс или в уефски
по нещастен отбор (освен уефски) не съм виждал
разбирам 6:0 ли беше ама от чехия
обаче 4:1 от кипър те тва е вече незнам
вън , незабавни оставки искам.

dido0o0o
10.10.2009 22:24

Айде намери се някой който да каже най-после че Бербатов е виновен *lol* *lol* Смешни сте. В един форум казват че Първанов бил виновен за загубата щот носел карък Ц Ц. Ама и говорителя на стадиона и той огромна вина имаше да бешв викнал на Иван Иванов да внимава , когато около него има противници , че да не греши момчето *joking* *sick*

lorinzera
10.10.2009 22:24

Срам и позор за бг футбол за сажаление!

marki888
10.10.2009 22:23

Време е Любо Пенев да стане тренер на националите,а Иван Иванов капитан!!! *joking*

lassitar2
10.10.2009 22:22

Делим се да,защото когато губи националния, "ама тоя от Левски е винопве",ама той наско и мъри си правят каквото искат,ама защот тоя от цска не играе,тоя що не са го викнали а са взели оня..Всички са разбирачи,пред тв и компа,ама никой не забелязва факта че има точно 4,5 човека които дават всичко от себе си във всеки мач,за разлика от някои които или се пазят са отборите си или си проличава какви футболисти са..Един не излезе да каже,ей тоя може да играе добре еди къде си,ама не е става за национала.И особенно Митето..Момчето най-накрая вкара и сега червените ще го боготворят че се е разписал.Какъв нападател е като ми вкарва от дъжд на вятър,какво положения ли няма...а,да няма с кого да играе.В ман играе с играчи,и след като тези играчи ги няма,той е пълна нула.Тогава няма място в националния,както почти всички..Явно никой не осъзнава каква отговорност и чест е да носиш нацианалната фланелка

gogo_13
10.10.2009 22:20

С Р А М И П О З О Р. ТЕ СЕ ПОДИГРАХА С БЪЛГАРИЯ .

simeon_1994
10.10.2009 22:19


Любител
Пуснато на
10.10.2009, 2256

Най-смешните типове са събрани във виртуалното пространство. Иван Иванов е виновен нали? Да,той е виновен->прави сте. Да вземе да спре да се занимава с футбол,А? ааа,забравих,че левскарите трябва да нагрубят понеже това е един ЦСКА-р и той трябва да отнесе душевните и мозъчните Ви повреди. Няма такова малоумно племе като Вас тапири безмозъчни. Цял живот ще мрънкате пред клавиатурата и ще плакнете очи в/у някой друг фен. ЦСКА->ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ->ЦСКА колко е жалко да обсъждаш само тези два отбора. Или сдърпването в Англия м/у другите клубове и т.н. Не разбирам когато искате да покажете обидите си в/у еди-кой-си или да си задоволите малоумното желание да нагрубим някой,защо по дяволите Вие безмозъчни не сте на игрището вместо тях,А? Направо ми идва да си сложа в устата едно синьо сирене и да мина над главите Ви повръщайки. Вие не заслужавате дори да Ви хранят,той света около вас ще Ви нахрани достатъчно. Все си мислите,че сте нещо,а отвътре сте изгнили като корито,а отвън стоите на прогизнали пейки и гледате как света около вас живее,а Вие самите не живеете. Клоуни.
Kitnaw,много си прав

Notlike
10.10.2009 22:19

Такео, и теб подкрепям. Феновете на софийските грандове просто трябва да замълчат и да спрат да спорят. Аз плюя левскарите не за друго, защото се делят. После викат "българи сме". Какви българи бе.. въшльовци са!

arsenov
10.10.2009 22:19

marki888 че той човека е прав бе вие в бг сте се захлупили толко яко, че не знаете за кво живеете!!!

cesekarchetooo
10.10.2009 22:18

blade_mastercho, определено те играха прекрасно, а днес Домовчийски се включи фантастично и само късметът му попречи да обърне мача...

Notlike
10.10.2009 22:18

kitnaw, евала пич! Това е мнение. Напълно безсмислено е да се атакуваме на тема Левски - ЦСКА, защото никой по целия свят няма да каже "то тука имаше цесекари на терена, или обратното". Всичко ще казват - Кипър еба мамата на България. Срам и позор! Вие продължавайте да хапете, ще постигнете нещо. Да си начешете космите по гъза.. продължавайте. Ставате още по-смешни и скапани !

chorbaspor
10.10.2009 22:16

С Левскарите в отбора нямаше загуби с по 4 на 1... *sick*

marki888
10.10.2009 22:15

kitnaw Извинете,Господин разбирач!!! *wonder*

simeon_1994
10.10.2009 22:15

За съжаление след години равенство със андора ще бъде мегауспех.Добре,че 2021 е близо а до тогава да си жевеем живота *beer*

JEP
10.10.2009 22:15

Треньор дето не знае кой от фитболистите на кой пост играе е единствено Мърлито. Тва е истината.Да отива и да прилага НЕПРАВЛИНИЯ си футбол в друго село. Шами слага лев на десен бек ,централния ша ми върти и все едни такива си ги праи. По пет човека чакат за тия постове , а умника ша праи циркове .Ай пътя и всичко най - хубаво.

AriesBG
10.10.2009 22:15

Язък за момчетата които наистина заслужаваха да отидат на финали.Жалко за Бербатов,Стилиян,Мартин Петров,Благой ,Валери ...Това поколение въпреки талантливите си футболисти просто нямаше шанса да покаже способностите си.Според мен няма смисъл да се отправят персонални обвинения ,грешките не са само от днес.БФС не върши никаква работа ,те трябва да си ходят...

IDIMDI
10.10.2009 22:14

Все още нищо не е загубено.Ако в оставащите мачове на Италия и Ейре се установи положителна допингова проба на някой от играчите им, то шансовете ни са налице.Стоилов и цялото ръководство, барабар с крайно необходимата длъжност директор на нац.отбори да не подават оставка в случая ,защото надеждата умира последна.........

lozan_kr
10.10.2009 22:14

ма що нападате само защитата че бяха слаби - ясно, а нападателите като са толкова добри - що не вкараха поне още некой др гол а?

Takeo
10.10.2009 22:13

Делете се, делете се още на сини и червени смешници недорасли! Аман от тъпите ви софийски грандове. Унижиха ни яката, а вие пак се занимавате с дребнавите си жалки спорове! Ами,че кажете веднъж нещо различно да му се невиди! Писна ми да слушам за играчите на Левски и ЦСКА! Проблемът е сериозен, много по-сериозен от това кой води пародията на лигата в България!

bobygbg
10.10.2009 22:13

преди 2 дни какво ви казах. искат да ни убиат и го направиха. С НАСКО И МЪДИ НА ЕВРОПЕЙСКОТО *joking*

kitnaw
10.10.2009 22:12

Най-смешните типове са събрани във виртуалното пространство. Иван Иванов е виновен нали? Да,той е виновен->прави сте. Да вземе да спре да се занимава с футбол,А? ааа,забравих,че левскарите трябва да нагрубят понеже това е един ЦСКА-р и той трябва да отнесе душевните и мозъчните Ви повреди. Няма такова малоумно племе като Вас тапири безмозъчни. Цял живот ще мрънкате пред клавиатурата и ще плакнете очи в/у някой друг фен. ЦСКА->ЛЕВСКИ,ЛЕВСКИ->ЦСКА колко е жалко да обсъждаш само тези два отбора. Или сдърпването в Англия м/у другите клубове и т.н. Не разбирам когато искате да покажете обидите си в/у еди-кой-си или да си задоволите малоумното желание да нагрубим някой,защо по дяволите Вие безмозъчни не сте на игрището вместо тях,А? Направо ми идва да си сложа в устата едно синьо сирене и да мина над главите Ви повръщайки. Вие не заслужавате дори да Ви хранят,той света около вас ще Ви нахрани достатъчно. Все си мислите,че сте нещо,а отвътре сте изгнили като корито,а отвън стоите на прогизнали пейки и гледате как света около вас живее,а Вие самите не живеете. Клоуни.

kali_92
10.10.2009 22:12

и за тоя МАЛОУМНИК цска иска повече от 1 МИЛИОН !!! Тва е абсурдно не го ли виждат къв е *wonder*

lubo_krika
10.10.2009 22:12

Срам,срам,срам и пак срам.Незнам каква трябва да ни е защитата вече.Правеха с нас каквото си пожелаят.Проблемът е,че и да се махне Мъри,невиждам кой ще дойде на негово място.Сигурно и Албания да ни хване сега ще ни бие.На мен поне не ми остава нищо друго освен да се напия и да си почакам доста,докато видя нещо по-добро оттях.А наздраве на всички. *beer*

stoian_da4ev
10.10.2009 22:11

срам за БЪЛГАРИЯ какво направиха тези момчета те просто нямат сърца, нямат самосъзнание *evil* ,тожа не е игра с която можеш да защитиш

arsenov
10.10.2009 22:11

ае вие как пишете все едно са играли левски-цска аз не ги зная от националния кои от кои играе но не стават за нищо и сега както и преди година 2 кво ги делите не ми еяно някво

blade_mastercho
10.10.2009 22:10

cesekarchetooo ами мисля че Илиян Стоянов Живко Миланов и Томашич винаги са играли на ниво

lassitar2
10.10.2009 22:09

Я сега някой журналист да се намери и да попита Иван Иванов,дали наистина заслужава да носи националната фланелка?Щото до преди месец претендираше за място в първия отбор,а сега като го гледам и за юношите нестава..Ще го кажа пак,едно е да играеш в футболен клуб,друго е да защитаваш трибагреника..Ясно ми е че всички цесекари ще тръгнат да го защитават и да припомнят за грешки на левскарите в предишни мачове,но само ще припомня мача със Сърбия и няма да говоря повече...И после да не кажете че че ние срамим БЪЛГАРИЯ,щото аз момента хич не съм горд

arsenov
10.10.2009 22:07

Julien не го защитавам но според мен футболистите имат много по голяма вина които и да стане начело на националния винаги ще са си тия мишки

cesekarchetooo
10.10.2009 22:07

Кво самочувствие бе човече? С повече говеда в националния пак бяхме зле, така че замълчете. Поне днес се разбра кой дели отбора на сини и червени..

Julien
10.10.2009 22:05

Еми как да не е виновен аз ли сам го извикал :@ неможе да си върши добре работата и това се вижда много добре нз защо го защитавате от Литекс да го изгонят и да е треньор на националния ни отбор NO COMMENT *angry*

blade_mastercho
10.10.2009 22:04

хахаха на чорбарите ГОЛЯМОТО самочувствие май тотално спадна

Иван Иванов отказа поканата от младежите щот бил мноООого доБъъРР
а от него по-мизерен в мача нямаше.....

marki888
10.10.2009 22:03

Julien Защо е виновен Мъри,че И. Иванов неможе да спре и изчисти една топка,затова ли??? *sad*

Notlike
10.10.2009 22:03

Целият отбор е трагедия, както го казвах и преди. Този път с повече цесекари, левскарите радват! Пирувайте, мазохисти! Ясно е, че за победа не можете, тъй като Говноспор не може.. щом не почитате България, кланяйте се на Аллах, рязани бургии *sick*

Kura_na_qnko
10.10.2009 22:03

Аз мисля ,че си направихме уникалма самореклама.Нали Манчини щял да ни изма .Човека ако е гледал мача си е казал-Я да си зимам кинти на готово от Интер ,че ако зема да се занимавам с тия ... *joking*

Beckenbauer
10.10.2009 22:02

Ако искаме да приличаме на отбор мъри и наско и боби трябва да се скрият в миша дупка и да не се показват цял живот!!!

Julien
10.10.2009 22:02

какви некадарници бе седи на пеиката и си 4е6е мадете цял ма4 и мал4и като п*тка *evil*

arsenov
10.10.2009 22:01

Julien ква му е вината, че не влезе да вкара или, че от куп некадърници трябва да подбере 20-тина???

Julien
10.10.2009 22:00

Не се карайте сини,червени и нз си кви треньор е виновен ........................

ruskiq_tzar
10.10.2009 21:59

То се знаеше, че пак ще направим някоя издънка. Очакваше се.. *smile* Ама такъв е живота и сега ни остава да си допием пиенето и да си поръчаме по още две-три *joking*
Мъри и Сираков - *sick* Вън!

marki888
10.10.2009 21:58

Евала на 4орбарите,големите игра4и на ЛЮБО!

Huku
10.10.2009 21:57

Тази вечер получихме поредната доза БГ "футбол".
След комедиите които се разиграват в клубните отбори, доживахме и да паднем от Кипър на национално ниво.
Нещо което лично аз си мислех че е невъзможно.
Амин за БГ футбола.

fenooo
10.10.2009 21:56

Такъв резултат не се случва за пръв път така че няма какво да се чудим и маем и кълнем *stop* *wink* Погледнете от добрата страна ще се напием като за последно още веднъж *joking* *beer*

Resorter
10.10.2009 21:56

Писна ми да гледам мизерния ни футбол, писна ми винаги да имаме празни надежди, писна ми разни псевдо играчи да се разхождат с националната фланелка. Срам, срам, срам. Миналия квалификационен период Албания ни беше виновна, сега Кипър. Истината е че те бавно, но сигурно ни настигат, та дори и мадминават по футболни качества. СРАМ!

villitu
10.10.2009 21:56

Не Кипър играят силно ,нашите бяха слаби ужасно слаби *sad*

Julien
10.10.2009 21:55

Мъри вън откаде още трябва да го гонят че да се махне :@ ОЩЕ НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ ПАДНАХМЕ :@ :@ :@ :@

ivica
10.10.2009 21:55

Голямата звезда Иван Иванов който не иска да играе в младежкия отбор *joking*

the_lion_66
10.10.2009 21:54

Подарък беше тоа коефициент за Кипър.
Що трябвяше на точен резултат 3-0 да играя

plumber
10.10.2009 21:54

Иванееееееееееееееееее,да та е.. кой те хване.Яд ме е че Бербо ,Стилян,Благой и Марто се раздаваха и на мене ме е яд...че гледах *sad*

Notlike
10.10.2009 21:53

Жалко, пичове! Не заслужавахме такъв кошмар. Две греди и куп положения. Ама отново доказахме максимата - като не вкараш, ще ти вкарат. Цялата ни защита беше на ниво тъп 0. Само Веселин Минев игра, другото беше помия.. халфова линия - нелошо, като изключим Пелето. Ваньо Иванов игра отчайващо зле, ама защо викате "да мре чорбаря?". Прости говеда, като играе Илиян Стоянов позорно, "да мре говедото" ли викаме ве, псевдопатриоти. Един куршум и бягайте в Анадола, турскосини! И да паднем, и да бием, ние сме българи!! Ще защитаваме честта след победа .. или загуба. Простите говеда - в Анадола. Марш, че ще ви еба майката рязана

gochu13
10.10.2009 21:53

мале мале Иванов и Домовийски ужас един ЦСКА-р и един Левскар нокога вече в национала ами Николов какво правеше тем на терена. Берба не може да играе и вместо тях

Levski_Feen
10.10.2009 21:53

Сега разбрахте ли ЧЕРВЕНИ РАЗБИРАЧИ защо в предишните мачове играхме с сините петсионери в защита

bacardy_breezer
10.10.2009 21:53

Сега левскарите ще плюем Иван Иванов , цесекарите пък ще плюят Мъри.В крайна сметка ,след цялата тази хранилка няма да последва нищо,а срамът ще остане дълго Кипър - България 4:1.РЕЗИЛ ! *sick*

Baros_87
10.10.2009 21:53

а ве ква е тая защита дето я имахме ебахани като голи ЛИВАДИ
*evil* за Резил станахме нямам кжо да говоря *angry* *angry*

Anaxagoras
10.10.2009 21:52

след този мач единствено съжалявам за Бербо че е принуден да играе с такива некадърници

paunQ
10.10.2009 21:50

Платини е виновен! Не трябваше да си тръгва преди мача! Понякога наистина се смея на висок глас с разни коментари!

manunited666
10.10.2009 21:50

denw абе замълчи бе чорбар.Остави намира другите. 2-ри и 3-ти гол са дело на великия цска-ар Иван Иванов.Човека направи 3-1 за Кипар и то как да играеш като можеш да очакваш всеки момент още един негов гол.

Dorostoler
10.10.2009 21:49

Не споменавай напразно името Божие,чадо мое !!!

Jorrego
10.10.2009 21:49

Страхотен иван иванов *wink* Дано дългиииии години да играе в чорбата..... *sick*

breezer_fan
10.10.2009 21:49

Ехехее Ванката Иванов направи хет-трик.браво другия път в противниковата врата .

denw
10.10.2009 21:48

Дано от тези загуби всички слезнат на земята,както нашите фенове,така и БФС и ръководствата на закупеното ни първенство.Амин. ЕВАЛА!!!

manunited666
10.10.2009 21:48

Иван Иванов , Иван Иванов , Иван Иванов , Иван Иванов , Иван Иванов ,Иван Иванов,Иван Иванов,Иван Иванов,Иван Иванов,Иван Иванов,Иван Иванов.

denw
10.10.2009 21:47

1 гол ЗАЩИТА 2 ГОЛ СТАНИСЛАВ АНГЕЛОВ 3 иван иванов 4 иван иванов + защитата

Martakam
10.10.2009 21:46

Леле,мааани бегай,голем къшмер *joking* *sad*

orlio_wins
10.10.2009 21:46

Дано от тези загуби всички слезнат на земята,както нашите фенове,така и БФС и ръководствата на закупеното ни първенство.Амин.

Kura_na_qnko
10.10.2009 21:46

Малко ни е.Трябваше да се повтори резултата от Сърбите

Loko_Sofia_FaN
10.10.2009 21:45

сега само се ЧУДЯ какво ли ще каже бившия трен. на националния ни отбор

denw
10.10.2009 21:45

как може така да казваш бее сичко друго ама не и човек бе... малеее а , че иван иванов и другите са си трагедияя...

lozan_kr
10.10.2009 21:45

преебаха ми тотото тия - хубаво си мислех - 1 ама пуст патриотизъм....

Cris_7
10.10.2009 21:44

Най-трагичните са националите *sick* !

cesekarchetooo
10.10.2009 21:44

Така е дори по-добре. Повече не викай играчи от ЦСКА, Смръдльо, и без тва тоя национален вече съм го отписал, а и не само аз, да си гледам ЦСКА и тва е. Изключително смешно и комично е да пускаш всеки мач различни защитници навсякъде, да не говорим, че им сменя постовете.
ИЗВОД: МЪРЛЬО И ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧОВЕК С ЧЕТИРИ ИМЕНА - ВЪН ОТ НАЦИОНАЛНИЯ - ЗАВИНАГИ И БЕЗВЪЗВРАТНО!

darklover
10.10.2009 21:44

резил, ГОЛЯМ РЕЗИЛ, до тази смешна картинка води купеното ни първенство!

denw
10.10.2009 21:44

ЕИ ЛЕВСКАРА_1995 дано ти да пукнеш копиленце мръсно кур и за уиннер говеда смотании

klishev
10.10.2009 21:43

Тоя мъри как не разбра, че имали повече от ЦЦка има повече голове в нашата врата.

Barazite
10.10.2009 21:42

Хора стига това не е трагедия, това е КОМЕДИЯ *lol* Кипър да ни мачка.....Нека г-н Първанов да се замисли малко!Ама искам и сега Италия да бие и да ни е яд още повече

Vasko_777
10.10.2009 21:42

Абре хора вие продължавате да се заблуждавате, че на днешно време се играе футбол като игра. Всичко е не пари, а много пари.Пък що се отнася до Мъри не разбрахте ли, че всичко се дирижира? Пак ще е спасител на ЛЕВСКИ, за който единственото спасение е вън на БАЙ ГАНЬО

denw
10.10.2009 21:42

ВСИЧКО ИМ СЕ ВРЪЩАА.. ПРОСТО И КИПЪР СА СИ ПО-ДОБРИ

biserms
10.10.2009 21:42

Ваньо Иванов - България 4:1.Браво ВАНКА.Показа колко "ГОЛЯМ" играч и колко "КАЧЕСТВЕН" защитник си , не е лесно САМ футболист да бие цял отбор.България те обича ..опс ИРЛАНДИЯ те обича ,по-точно.И как няма ? Прати ги на баражи преди да им е почнал мача с Италия.Извод:Колкото повече ПРАСЕТА в национала ,толкова повече ГОЛОВЕ в НАШАТА врата , толкова повече СРАМ за родината .И като за финал отново ще кажа БРАВО ВАНЬО разби ни !

orlio_wins
10.10.2009 21:40

Да не споменаваме Божието Име напразно. :]}~

denw
10.10.2009 21:39

plumber
Любител
Пуснато на
2009-10-10 21КВО ИСКАШ БЕЕ КОСТАДИН СТОЯНОВ САМО КАДЕ ИГРАЕ ТИЯ ДРУГИТЕ ТРАГЕДИЯЯ ТОЕ БОКУДЖИЙСКИИ КВОО БЕЕ ГОВЕДА НИЩО СИ НЕ СТАВА ОТ ВАС И ОНЯ МИНЕВ В. ДА СЕ ГРЪМНЕЕ

toki_
10.10.2009 21:39

plumber те и в момента много много не я пипапт топката *wink*

manunited666
10.10.2009 21:37

Иван Иванов Иван Иванов Иван Иванов Иван Иванов Иван Иванов Иван Иванов Иван Иванов Иван Иванов Иван Иванов Иван Иванов Иван Иванов

plumber
10.10.2009 21:37

БАхти.Тия четиримата тъпака отзад повече топка не трябва да помиришат.Срам и позор!!!

denw
10.10.2009 21:37

МЪДИИ ТИ СИ СИ ВИНОВЕНН ТРЕБВА ЧОВЕК КАТО ЛЮБО ПЕНЕВ ДА ГИ НАДЪХА ТАКАЧЕ ЛЕВСКАРИ НЕ СЕ СЪРДЕТЕ АМА СИ Е ТАКА ТОЙ ПОНЕ УМЕЕ ДА ГИ НАДЪХВА ДОКАТО МЪДИ И СЪСТАВА ОБЪРКА АМА КАРАЙ НИКИ ХВЪРЛЯЙ СИ РЪКАВИЦИТЕ И ТИИ...

orlio_wins
10.10.2009 21:35

Все едно гледам Сърбия България,това е за всички убидени чорбари,че не викали в националния отбор,замислете се че почваме да ставаме квит на темата Левски - Цска,за тва спрете да пишете глупости. :]}~

Evoto
10.10.2009 21:34

Нещастници!
Нито един не заслужава да носи българската фланелка!
Боклуци! *evil*

denw
10.10.2009 21:34

1во Иван Иванов добре виновен е, а веско минев... тое малумник мъди що не вика ВАЛЕНТИН ИЛИЕВ ВЕЛИЗАР ДИМИТРОВ аа ПЛАМЕН НИКОЛОВ КВО ИГРАЕ ТОЕ АНГЕЛОВ КВО ИГРАЕ ТОЕ КАДЕ ВЛЕЗНА КАК БЕШЕ ТАМ БОКУЧИЙСКИ ЛИ КАК БЕШЕ ТОЙ САМО ЗА БРОЙКА СТОИ ДА ВИКНЕ ВИЛИ ДИМИТРОВ И ВАЛИО ИЛИЕВ В 4-1 АБЕ...

biserms
10.10.2009 21:30

Ваньо Иванов - България 3:1.Браво ВАНКА.Показа колко "ГОЛЯМ" играч и колко "КАЧЕСТВЕН" защитник си , не е лесно САМ футболист да бие цял отбор.България те обича ..опс ИРЛАНДИЯ те обича ,по-точно.И как няма ? Прати ги на баражи преди да им е почнал мача с Италия.Извод:Колкото повече ПРАСЕТА в национала ,толкова повече ГОЛОВЕ в НАШАТА врата , толкова повече СРАМ за родината .И като за финал отново ще кажа БРАВО ВАНЬО разби ни !

Alcaida
10.10.2009 21:27

Ники Михайлов сменя Иванков *lol* Тва ебаси тактическия ход

manunited666
10.10.2009 21:26

Абе как може такова нещо бе .Нали трябваше да има ЦСКА-ри в националния и всички ревяха защо Котев и Иванов не са там.Те ... Котев зле а Иван Иванов да не говориме.Тоя направо ни сасипа.Не ви е виновен Мъри ясно ли ви е бе прасенца.Не е Мъри виновен а вашите футболисти който постояно ги бутате за националния и в краина сметка ни те ни пребиват националния.Кой още искате в националния бе ?

Tyrion
10.10.2009 21:24

еее мъри пусни караджов, за да се смеем още бе деа

TTT
10.10.2009 21:21

пак тъпи чорбарчета прецакаха мачаааааааааа....
нямат място на терена такиваааа

manunited666
10.10.2009 21:20

JEP ей смешно човече.Какво е виновен Мъри за тия голове бе ? Нали всички цска-ри ревяха защо няма играчи на техния отбор в национала.Дойде Котев , замалко да ни закопа срещу Черна гора а сега господина с претенцийте.Г-н Иван Иванов! Ето ви бе , прасенца.Сега надявам сте доволни.Вижте какво правят вашите футболисти в националния.Как влязат на терена и дирекно ни закопват.Не е Мъри виновен.Мача си вървеше добре но оня там претенциозния г-н Иванов ни закопа тотално.

kali_92
10.10.2009 21:19

иван иванов играч на мача *stop* БРАВО СТРАШЕН СИ смешник некадърен *evil*

JEP
10.10.2009 21:18

Питай Мърлито той я реди *smile*

Barazite
10.10.2009 21:17

Така е като се викат "сърдитковци" в отбора ще им сърбаме попарата!Той ми се бил убидил, че не го викали в националния и отказал да играе за младежите.Еми г-н Иванов вие не заслужавате да играете как да ви викат.То не бе Котев, сега тоя некадърник....

villitu
10.10.2009 21:17

Ква е тая наша смешна защита бее *evil* *sad* *sick*

gajo
10.10.2009 21:17

ЕБАТИ ГЕЙОВЕТЕ,ДА ТИ ПОСРЕШНЕМ НА ЛЕТИЩЕТО С ЕДИН ХУЙ!

JEP
10.10.2009 21:17

Къде е бил трунъор тоя некъдерник Мърльо???

TTT
10.10.2009 21:16

В кой отбор играе този некадърник И.Иванов?!!!

JEP
10.10.2009 21:16

Айде ви кво чака Мърлявия ,че не подава оставчицата - Некъдерник пълен.

Dorostoler
10.10.2009 21:13

Извинявам се за неточностите,пиша от лаптоп и скролера се ебава *joking*

Dorostoler
10.10.2009 21:11

Чудя се кога ще се промени манталитета на българина...Срещу на и ако има един коментар,който да съдържа даже минимлна доза критика,аз ще стана мюсюлманин...Кога ще се научите,че нашето си е наше,Бербатов е най-добрият на терена и не знам защо има лукови глави,които злобеят и лютят...Толкова със назиданието ! Да погледнем реално - Мартин е излоиран,не участва в атаките,което е минус...Десният бек е преквалифицирано крило,което в ЦСКА не може да играе на тази позиция заради много добрите изяви на Данчо Тодоров ( нормално е )...Техничен,скоростен има афинитет към атаката,а липсва всякаква ориентация в защита.Другото което искам да отбележа е необяснимото за мен упорито налагане на Ангелов в средата на терена...Куп грешни подавания ( визирам и втория гол,при който Иванов нямаше никаква вина),муден и тромав,но все пак си остава любимец на Стаската...Дано Митко да направи още един фокус и да накаже спартанците !!!

ni100
10.10.2009 21:05

НБЪЛГАРИ ЛЕВЦИ, БЪЛГАРИ ТЪПАЦИ, ОООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ *joking* *evil* *sick*

manutd_best
10.10.2009 21:03

eeeиии стига писахте глупости за Бербооо *stop*

Evoto
10.10.2009 21:02

Айде стягайте се българи, все още има искрица надежда!

bacardy_breezer
10.10.2009 21:00

Ето пак се почват редовните теми "Левски" , "ЦСКА" *sick* .Това е НАЦИОНАЛЕН отбор , момченца.Той Яворов не случайно е казал "Не сме народ , не сме народ ,а мърша".А отбора дори не е мърша ... нещо по-нисше е , но и аз незнам как точно да го опрелича .

cesekarchetooo
10.10.2009 21:00

stefko18, като му я пуска 5 метра напред, как няма да я обърка..

Bmwm12
10.10.2009 20:58

"Вие комплексари се занимавайте с Бербатов той се ви пречи ГЛУПАЦИ" MNOGO PRAVO E MOM4ETO *stop*

donatelo
10.10.2009 20:58

Лелееееееееее,че даже И.Иванов бойкотира Националния отбор!Какъв смях е тази защита,нямам нерви.И после Стоилов бил виновен,данеби той да играе?Ако и другите чорбета са като тия по-добре дане влизат.Хайде чеми сде стопли ракията. *smile*

stefko18
10.10.2009 20:58

cesekarchetooo добре бе пи4 виж на повторение 4е неможа да спре топката иван иванов

bobygbg
10.10.2009 20:57

Наско Педераско знае единствено , че дъщеря му е Мега К*УРВА КАКВАТО Е ЖЕНА МУ *joking*

ni100
10.10.2009 20:56



НОВИ ПРАВИЛА НА УЕФА ЗАДА СЕ КЛАСИРА БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ПО ФУТБОЛ, НА КОЕТО И ДА Е ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ



1. МАЧОВЕТЕ ЩЕ СЕ ИГРАЯТ ИЛИ ПРЕИГРАВАТ ДОКАТО БГ НАЦИОНАЛ ПОБЕДИ

2. НАШИЯ ОТБОР СЕ УВЕЛИЧАВА ОТ 11 НА 22-МА ИГРАЧА

3. НА ТЕРЕНА ЩЕ ИМА 2-ВЕ ТОПКИ, 1-НА ЗА ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ НА ТЕРЕНА И 1-НА САМО ЗА НАШИЯ ОТБОР, ЧУЖДИЯ ОТБОР НЯМА ПРАВО ДА ИГРАЕ С ВТОРАТА ТОПКА.
ВСЕ ПАК И БЕРБАТОВ ДА МОЖЕ ДА ВКАРА ГОЛ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР


ДАНО УСПЕМ ДА СЕ КЛАСИРА МЕ НА НЯКОЕ ПЪРВЕНСТВО СЛЕД КАТО СЕ ВЪВЕДАТ ТЕЗИ ПРАВИЛА!!!!

cesekarchetooo
10.10.2009 20:55

stefko18, основното нещо, на което учат дефанзивните халфове е да не дават спорни пасове назад. Когато са затруднени, трябва да чистят. Казвам ти го като човек, който е играл около 2 години като такъв. Прави си изводите...

bobygbg
10.10.2009 20:55

Иванков, Минев, Николов, Ангелов,М. Петров, Георгиев, Божинов са пълни смешници. Атракция са само за к*рвите в чалгаджииниците.
Вие сте най-долните отпепки. Дано никога да не сте титяри. Да играете само в Б групите. А за Мъди си го знаеме. Той е пародия на тренъор. Марш в Левски и дано испаднете. *joking*

ni100
10.10.2009 20:54

НЕ СЕ КАРАЙ ТЕ ЦЕЛИЯ ОТБОР Е ГРЕШКА

dark_b
10.10.2009 20:54

Вие комплексари се занимавайте с Бербатов той се ви пречи

ГЛУПАЦИ *sick*

BOTEV1912_
10.10.2009 20:54

бахти смешните говеда ами кво напраиха ваши хора в националния ве

goldi235
10.10.2009 20:53

браво на мъри че залага на млади момчета
а не на онези куци коне в защита

dark_b
10.10.2009 20:53

Божинов е много слаб няма място там.

stefko18
10.10.2009 20:53

cesekarchetooo ти фред ли си ве на иванов си беше грешката *stop*

ni100
10.10.2009 20:52

БЕРБО ДА НАЦИОНАЛИЗИРА МАН.ЮН ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ РЕАЛИЗИРА ГОЛ ЗА НАЦ. ОТБОР

ManUtd87
10.10.2009 20:52

Не че съм левскар, ама ... как все така става в последните мачове футболисти на Цецка да са най-трагични в мачовете на националите? Котев... Костадин Стоянов сега, че и Иван Иванов е много зле??? Уж много добри,ама май само срещу отборчета като Монтана и Своге са в вихъра на силите си !!!

cesekarchetooo
10.10.2009 20:52

Уинър - поправка: Грешката за втория гол бе на ПЕЛЕТО.

RangerSS
10.10.2009 20:52

Боби,батка,тва прасета ли ни е защитата ве ? *joking* И аз тука се паля - ВЪН Турците от национала !!! За чист национален отбор !!! *smile*

BoBi_Levskara
10.10.2009 20:50

Специални благодарности на чорбарската защита.

bobygbg
10.10.2009 20:50

Кипро играе със сърце. Това е чуждо за БГ лекетата. Издадете Берба и Стилян и Лихтенщайн , Андора и Ватикана няма да биеме. Отборат на Мъди от както той е тренер е най-гадният национален в цяла Европа.

RangerSS
10.10.2009 20:50

Айде извинявам се публично на Бербо - той взе че вкара...

RangerSS
10.10.2009 20:49

И кой ще дойде на мястото на Мъри Стоилов като пищите оставка,бе келеши ? Викайте оставка на Бербатов,на трагичната ни защита - като нямаме добри играчи или такива,който да играят добре в национала,какво ви е виновен селекционера ?
Айде голям хуй лапнете,голяма дума не казвайте. *wink*

ni100
10.10.2009 20:49

БГ ОТБОРА Е РЕЗИЛ, ГОЛЯМ РЕЗИЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ

lozan_kr
10.10.2009 20:48

А на звезди като Стоичков Трифон Балъков Лечков Хубчев..... и аз мога да съм им треньор

ni100
10.10.2009 20:48

няма ме място на световното, само ще се излага ме там

stefko18
10.10.2009 20:46

немога да повярвам 4е тея ов4ари ни водят *sick*

lozan_kr
10.10.2009 20:46

бербатооов с клизма - като и "задната "/странична/ ножица Все пак още малко шанс!

Wanderer
10.10.2009 20:46

Така вкарахме един дано само нашата комична защита не победи нападението ни, засега 2:1 за защитата

ni100
10.10.2009 20:45

хайде БГ футболни леваци *joking*

JEP
10.10.2009 20:43

Айде нашти - не ставали нападателите - МЪРИТО вън

ni100
10.10.2009 20:42



НОВИ ПРАВИЛА НА УЕФА ЗАДА СЕ КЛАСИРА БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ПО ФУТБОЛ, НА КОЕТО И ДА Е ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ


1. МАЧОВЕТЕ ЩЕ СЕ ИГРАЯТ ИЛИ ПРЕИГРАВАТ ДОКАТО БГ НАЦИОНАЛ ПОБЕДИ
2. НАШИЯ ОТБОР СЕ УВЕЛИЧАВА ОТ 11 НА 22-МА ИГРАЧА
3. НА ТЕРЕНА ЩЕ ИМА 2-ВЕ ТОПКИ, 1-НА ЗА ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ НА ТЕРЕНА И 1-НА САМО ЗА НАШИЯ ОТБОР, ЧУЖДИЯ ОТБОР НЯМА ПРАВО ДА ИГРАЕ С ВТОРАТА ТОПКА.
ВСЕ ПАК И БЕРБАТОВ ДА МОЖЕ ДА ВКАРА ГОЛ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР

ДАНО УСПЕМ ДА СЕ КЛАСИРА МЕ НА НЯКОЕ ПЪРВЕНСТВО СЛЕД КАТО СЕ ВЪВЕДАТ ТЕЗИ ПРАВИЛА!!!!

disi
10.10.2009 20:37

И какво Ви е виновен Мъри. В предните мачове оплювахте игралите защитници, а сега виждате ли тези колко струват и защо са викани Кишишев, Стоянов и т.н. Какво да направи треньора да извика Трифон и Хубчев ли? Коментарите преди мача бяха че най после състава е правилен и какъв резултата? Пълна трагедия.

TTT
10.10.2009 20:34

Ма тука пълно с тъпи чорбари...
Слепииииии

lozan_kr
10.10.2009 20:30

НЕ МЪРИ А НАСКО ДА СИ ДАВА ОСТАВКАТА ОЩЕ ДНЕС

TTT
10.10.2009 20:22

Колко добри резултати се оказват тези хиксове в началото...
Не ,че не бяха смешни и тогава....
Но сега трагедията е пълна!!!

Seawolf
10.10.2009 20:22

Абсолютни СМЕШНИЦИ!!! ВЪН всички от НАЦИОНАЛНИЯ!!! ПОЗОР!!
Бобита Мобита, Насковци Масковци,Мърита....Пълна СВИНЩИНА!!

bacardy_breezer
10.10.2009 20:22

Накъде с тая защита ?В атака влагаме мисъл ,правим положения , но защитата е КРИТИЧНАААА.Направо съм бесен , как може от такива елементарни положения да ни вкарват, как може бее , каква е тая защита Спрях телевизора , 'щото ще счупа нещо след малко.Немога да си късам нервите повече.И искаме на световно.Направо смешно ми става.К'во световно ?Представям си щом Кипър за 20 минути ни вкарва 2 гола и изпуска още 2 ,заради нашия късмет ,какво ли ще стане ако играем срещу Испания например ?На полувремето 10-0.Просто не сме за световно и тва е ! СРАМ ! *sick*

lozan_kr
10.10.2009 20:21

честито на курвите от националния гледат от близо мача и им покацват как се играе и не кой и да е а КИПЪР!!!СМЕШНИЦИ ДА НЕ ВЛИЗАТ 2 ПОЛУВРЕМЕ СРАМ

JEP
10.10.2009 20:21

Аз пък на тренера се смаяяяяяяяя

mafiota83
10.10.2009 20:20

третото място не е успех, ние просто няма да го задържим

TTT
10.10.2009 20:20

С български футболисти отбор се не прави *smile*
Некадърници от първия до последния .....

kitrin
10.10.2009 20:20

аз ако имах ТВ нямаше да питам сЛИ ГО ДАВАТ ON LINE e *sick*

JEP
10.10.2009 20:18

АЙДЕ МЪРЛИ давай оставчица

RangerSS
10.10.2009 20:18

КУРВИ СТЕ,а не национали на България.Който иска да гледа тоя мач - gledai.tv.

lozan_kr
10.10.2009 20:16

варели божинов -тъпак видехте ли го нема душа една топка да ритне! айде нема ли да има и втори гол та наште да си идат на мястото

JEP
10.10.2009 20:13

Даваме му идеални защитници по постове , ама той бил сънувал къде да ги сложи-смешник пълен.Блазе им на Левски и Литекс ,че се отърваха от него.

JEP
10.10.2009 20:12

Абе няма ли кой да каже на НЕПРАВИЛНИЯ ,че Минев и Стоянов играят идеално в нападение.Тоя треньор е грешка на прехода.

kitrin
10.10.2009 20:12

някои знае ли каде мога да го гледам online *wonder*

tedo_dm
10.10.2009 19:49

Българи Юнаци!!Каквото и да стане дори и да паднем трябва да се подкрепя нациолналния защото освен за тях те играят и за нас

gfsrumen
10.10.2009 19:40

В Англия играе.Но проблемът е,че не играе за националния от както е в Англия.

true
10.10.2009 19:38

Най-накрая доживях да видя състава който искам сега остава само ги смачкаме и просто ще съм безкрайно щастлив *smile*

jorevj
10.10.2009 19:36

Явно не но си спомням как едно мом4е с температура влезе реши мача и го смениха. А друго момче на острова всички жур5налисти го плюят а по статистика е най работоспособен

gfsrumen
10.10.2009 19:29

Ако говориш за Митко Бербатов,то jorevj ти си духач.Или явно не си гледал мачове на националния.

DARGO
10.10.2009 19:18

Тоа Стойлов освен едни и същи друго знае ли една тактика едни футболисти с една дума губеща работа е как да играя за национала като няма такъв

bokludja
10.10.2009 19:07

Аз се надявам в следващите мачове да се викнат братята Миневи. И двамата имат място в националния, според мен. Също така ще настъпи и малко объркване в противниковият лагер *joking*

plezliooo
10.10.2009 18:56

Ангелов, С. Петров, М. Петров, Георгиев, Божинов, Бербатов

е тва са хората на които най много трябваше да се разчита през кампанията ..... Мъри ВЪН

thekopliv
10.10.2009 18:35

Аз съм за Димитър Макриев , и Спас Длев за мен най- добрата алтернатива за националния отбор нато нападателна двойка ,дано ги използват за в бъдеще *thinking*

TheSharK
10.10.2009 18:34

И аз питам кога ще се даде шанс на Камбуров!

Ladko
10.10.2009 18:28

Бербатов не играе изобщо за националния ни отбор! Рангелов и Божинов заслужават титулярното място много повече от него! И двамата играят с голям хъс и има какво да покажат за разлика от Берба. Да си играе в Ман. Юн. и да си зима парите и да си трае!

RagnaroK
10.10.2009 18:01

Камбуров ще се появи когато тая подмолна отрепка Мъри го изгонят от националния

gfsrumen
10.10.2009 17:38

Извинявай Resorter,но не мисля че точно тия двамата са най-добрия избор за нападателно дуо.Особено Бербатов-че играе,играе,ама играе за Манчестър,не за националния.Ако не се разиграят тези двама манекени,ще има смени още на полувремето.Друг е въпроса че само Рангелов може да смени някой от атаката.Все пак се надявам да бием.Успех

Dorostoler
10.10.2009 17:02

Общо взето всички мнения,които видях се обидиняват окло идеята,че това е най-добрто,с което разполагаме...Така е,и аз съм съгласен...Обаче не е достатъчно!Докато не успеем да балансираме отбора нашите ще гледат форумите по телевизията.Не може с 4-5 "звезди"(освен обичайните заподозрени вече включвам и Манолев)...Отборчета като ЕЙРЕ ще ни издухват,докато българските школи не наблегнат на дефанзивните играчи...На времето когато тренирах футбол,при първата среща с треньора ме пита като какъв играя...Отговорът ми беше ясен - нападател,и аз съответно продължих да се развивам като такъв...Всяко едно момче иска да стане нападател и според мен треньорите трябва сами да насочват талантите към пост,който е проблемен,а не на пейката да има 4-ма нападателя и да не може да се скалъпи защитен вал...

bokludja
10.10.2009 16:37

Да изборът на Мъри най-накрая ми харесва. Само една малка забележка: мисля че Котев и Иванов щеше да е по-добре, от колкото Николов и Иванов. Очаквам нашите да направят един добър мач - защото вече няма напрежение върху тях *smile*

Resorter
10.10.2009 16:24

Труден мач, но все пак победа за нашите. Най-накрая съм доволен и то поне от нападателното дуо в стартовия състав. Дето се вика избрано е най-доброто, нещо което така и немога да разбера защо не се отнася и за останалите позиции, където постоянно има различни имена, разместавания и т.н, именно на които се дължи непостояннството на нашите. Всичко идва от треньора.......

stefko18
10.10.2009 16:22

аре ся да видим без остарелите защитници как ще сме *wink* 3 -0 за наще

lubo_krika
10.10.2009 16:16

Така и на мен ми харесва състава.Да видим обаче какъв ще е резултата.Успех и наздраве на всички. *beer*

peshky_
10.10.2009 16:11

а дано както четох в един сайт почваме подготовка за Евро2012 още от сега.Напред лъвове искам 2 победи на нула *thumb_up*

cazorla
10.10.2009 15:57

Не съм сигурен дали ще спечелим допвечера,но си мисля че този състав на нашите е най-добрия за момента.Поне на мен ми допада този състав,но довечера ще стане ясно.Успех!!!