Скандал между играчи на Уориърс и Пистънс след мача помежду им

17:44
Скандал между играчи на Уориърс и Пистънс след мача помежду им

Макар и да завърши при категоричното 118:91 в полза на "войните", двубоят между Голдън Стейт и Детройт не приключи без леко спречкване между двата състава. В основата на него бе гардът на Пистънс Родни МакГрудър, който имаше конфронтация с крилото на ГСУ Хуан Тоскано-Андерсън. Тя обаче не завърши с нещо повече от размяна на реплики, но един от лидерите на калифорнийци - Дреймънд Грийн, разпиля МакГрудър заради действията му след мача.

"Не знам какво е станало, защото бях в съблекалнята. Очевидно е, че той се е опитал да защити своя съотборник Уейн Елингтън. Кога, по дяволите, Родни МакГрудър стана толкова отворен? Не знам, имам чувството, че всеки в Лигата се прави на здравеняк днес. Това е лудост, която не разбирам. Разхожда ми се там като някакъв храбрец и обижда наред... Я се разкарай оттук. Никой не се плаши от проклетия Родни МакГрудър, това е някаква шега", подигра се Дреймънд на пресконференцията след края на двубоя.

Контузената звезда на Уориърс Клей Томпсън, който специално за този мач бе на коментаторския пулт, също се нахвърли на МакГрудър - "Този пич може да бъде изритан от Лигата скоро, може би затова е толкова ядосан. Опитва се да започне нещо сякаш е добър играч или нещо подобно. Братле, просто се разкарай", заяви Томпсън в ефир, миг преди микрофонът му да бъде изключен, за да не си навлече повече проблеми.

Гардът на Детройт Уейн Елингтън пък защити МакГрюдър и отвърна на нападките на Грийн и Дреймънд. "Мисля, че е доста смешно Дреймънд да се прави на фалшив здравеняк пред микрофона и да бръщолеви глупости. Смятам, че е непрофесионално и въобще не отговаря на класата на Томпсън да говори така за кариерата на Родни", заяви Елингтън, цитиран от журналиста Омари Санкофа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация